atjoooo

Jag är uttråkad! Har ingen lust att göra någonting, har börjat läsa efterföljaren till Ängeln på sjunde trappsteget men nej, det var inte kul att läsa heller. Inget på tv. Mååååh. Orkar inte. Sitter bara här och nyser och snörvlar och snyter mig var tredje minut. Har bihåleinflammation.. Tyck synd om mig! hahahaha.. Kan någon roa mig lite snälla? ^^


Jag i Uruguay, Piriapolis



För mycket av det goda kan vara underbart

Lyckliga människor räknar inte flyende minuter

1 månad sedan jag skrev blogg senast. Kanske dags att uppdatera? Det här inlägget tänkte jag skriva för en vecka sedan, men vad ska man säga, I'm a busy woman.. i alla fall just nu ;)

Vad är det som har hänt den senaste månaden.. jo.. Uruguay i 2 veckor med 2 dagar i Buenos Aires.. och som jag trodde, det var grymt! Först och främst urgullig värdfamilj och roliga uruguayare, sedan väääääärme, över 25 grader varje dag säkert, och bad och roliga svenskar :D kan det bli bättre? Nja, knappast. Jag står fast vid att Punta del este var bäst och jag ska åka dit någon gång igen! Jag måste! Som mitt fina linne säger: I <3 UR, Yo (Det uttalas SCHO! inget annat) amo Uruguay.
Under alla hotellvistelser bodde jag tillsammans med matias, HAHAHAHA, säger jag bara, det var skoj, om än lite speciellt.. (Elin, får jag kissa med öppen dörr?, "NEJ", nästa dag så kissar han med öppen dörr, haha bara acceptera antar jag..) men det fanns många trevliga djupa samtal också, beso beso y abrazo på dig vännen!
Någonting jag verkligen märkte är att uruguayare inte bryr sig speciellt mycket om tiden, till skillnad från oss i Sverige, och det var förbaskat skönt, därav namnet på dagens inlägg :)
och jag saknar Lucia förbaskat mycket och jag ska kämpa för att hon ska bo hos mig! på nått sätt ska det gå..

Sedan kom vi alla svenskar hem, somliga bruna, en röd och en för alltid beige.. Då drogs det igång med prov och tråkiga skolgrejer, och sedan kom påsklovet, WOHO, typ ledig igen! På fredagen var jag på en mkt skojig las vegas-skiva som grabbarna bjudit mig till :) mkt dans och skratt! På lördagen var det filmkväll hos mig, dock kommer jag verkligen inte ihåg vilken film vi såg, (hm, vad drack jag?) jaja, det åts glass i stora mängder i vilket fall, jag har fortfarande ben&jerrys glass hemma, som jag inte kan äta, så det är fritt fram att komma hem till mig och käka upp den vänner!
Jag har besökt Kista! Haha wow, första gången alltså ;) Matias var min guide under tisdagen och visade mig runt i hans hem och kista centrum. Jag gillar kista centrum kom jag fram till, massa affärer, stor foodcourt, och goooodis :D
På onsdagen, ja då var det ju tegel såklart. Hoho.. skojigt värre..
Hemma hos Linnéa på torsdagen var trevlans, och resten av lovet så var det bara lugnt och härligt :D ja livet är härligt ibland.

Och den här veckan har mest bestått av plugg.. gääääsp, skoltrött.. Under lovet köpte jag en studentklänning plus att vi fått våra overaller och studentmössor. Bästa tipset för att vakna upp ur skoltröttheten: På med klänningen och mössan och hela kitet, oj vad lycklig man blir :D FÖR VI SKA TA STUDENTEN! Living tha dream.. WOHOOOO!


RSS 2.0