väldigt bra artikel..

http://www.aftonbladet.se/debatt/article6856540.ab


happiness

HEJ HOPP

Idag är jag glad och hyperaktiv! WIIIIEE!!
Skrev tentan i tisdags, äääääntligen kan man andas ut, slippa trycka in massa info och slippa en skitjobbig lärare. Skönt att slippa vara förbannad på läraren varje gång man har lektion! Har börjat en ny kurs nu, verkar lite flummig, filosofi, sociologi snack är inte riktigt min grej, men vi ska prata om genus och det är intressant :) Plus att kursen verkar soft, kommer ha typ 2 lektioner i veckan, nåt mindre grupparbete, och hemtenta på slutet. Trodde det skulle bli jättemkt litteratur för att det är så lite lektionstid men det är inte så farligt. :) Känns grymt. Kommer ha mer tid för mig själv, för att träna och må bättre :)
Igår sov jag jättelänge, utmattad över tentan.. (det kändes bra när jag skrev den btw).. titta på greys anatomy hela dagen. (har börjat titta på säsong 2, började inte titta på serien förrän de senare säsongerna - love it!) Och på kvällen firade jag linnea nellie matias och niklas att linnea klara sin uppkörning på tegel :) Urmysigt och trevligt, det var en lugn kväll så vi bara snacka och drack öl/cider :)
Idag började den nya kursen som jag skrivit om högre upp. (Välfärdsstaten i sociologisk belysning - komplicerat?), läraren verkar snäll också, så det är bra :) Sedan träffade jag linnea och nellie för att leta utklädnad till nattas skiva på onsdag (djungel/army tema), haha, vi hittade bland annat rosa fjäder ögonfransar till linnea.. haha. Jag ska vara en regndroppe från regnskogen, hm, linneas idé! haha.. ja ni kommer få se hur det ser ut på onsdag..
Vi slank in i skoaffärer också.. och det slutade med att jag köpte skor.. ;) sjukt snygga..från Din sko..





 Igår kväll innan tegel. Den blommiga jag köpte i Köpenhamn!

I helgen kommer Matilda hem <3

elonpelon


copenhagen

Var på besök hos Matilda i helgen i köpenhamn och här kommer lite bilder :)



En del av Matildas fint inredda lägenhet. Notera att det är jag som har stökat till med en luftmadrass i mitten ;D



På lördagen var vi i mitten av köpenhamnssmeten. I bakgrunden ser ni det fina rådhuset :)



Jag och tilda på rådhusplatsen :) senare traskade vi vidare på ströget, shoppinggatan :) , surprise?



Ströget, fullt med människor.  Solen var framme av och till. Efter att ha gått i en massa affärer var vi hungriga och gick och käkade..



..på Mama rosa, där matilda posar snällt framför kameran. Detta är hennes sug.......rörslook kom vi fram till. *host host host* hahahahahahahaha.. Vi käkade god mat och hade en väldigt trevlig servitör från Helsingborg, han tyckte det ar härligt att höra sitt eget modersmål ;D Jag drack btw, ananasjuice, vilket är väldans underskattat tycker jag. De serverade jättegod ananasjucie där :D Mätta och belåtna gick vi vidare på vår shoppingtur (eller snarare fönstershopping, fattiga studenter?) men det började regna! Åhh, men vi gick i lite affärer till och trånade över för dyra skor, och jag köpte faktiskt en jättesöt blommig tunika från Mango. Mer än så blev det ikke! Vi ägnade kvällen åt god mat, fruktsallad och melodifestivalen! :)

På söndagen sov vi länge.. vi hann med att plugga lite, en vecka kvar till tentan för mig, och ja, matilda är läkarstudent! haha. På kvällen var vi på middag hos hennes danska klasskompis där jag fick träffa många danskar, (en finlandssvensk som jag pratade mest med, förstod ju inte vad danskarna sa!) Men de verkade jättegulliga, och när de pratade långsamt så gick det ju :)
På måndagen flög jag hem vid 12 tiden, supertråkigt. Hade en underbar helg med min favorittjej. <3 Vill tbx!

elonpelon


mitt senaste inköp



Blusen jag skrev om i förra inlägget. Älskar blusar och tunna tyger just nu, vill att våren ska komma så att man slipper frysa! Dock har solen börjat krypa fram nu, superhärligt :)

elonpelon


RSS 2.0