En lördag i juni (har inget mer spännande namn på detta blogginlägg..)

Hej.

Idag sov jag till tolv. Det behövdes. Jobbade 4 gånger denna vecka och man är rätt mör i kroppen efter det. Haha, ni kanske inte tror mig men så är det, pröva själva.. ont i axlarna (av väskan vi bär runt på) , svanken, trööööött bara av att stå upp i 4 timmar.. men snart vänjer man sig sägs det. I fredags stod jag dessutom ute i regnet och jobbade. Jag hade sneakers vilket slutade med blöta tår, burr! men det är rätt kul annars, ska inte klaga, jag har ju ett jobb! :) wiho! Något som är superskönt är att plugget är slut! Sommarlov! Känns knäppt när jag inte har något plugg att göra, haha men sen så känns det underbart! :D

Jag har tittat på två filmer idag, den ena var Trubbel i paradiset. Värdelös komedi. Se den inte, ville stänga av flera gånger, uscha. Det blev så överdrivet och osannolikt att det liksom inte var kul längre! Inget vidare. Men sen såg jag en bra film också! Linnéa kom hit, vi gjorde supergoda smoothies (mamma gick och köpte en mixer självmant efter allt mitt prat om att jag vill ha en! :D) och tittade på Hachiko - a dog's story! Åh så himla söt film och historia. Antingen satt man och gnydde för att hunden va så söt eller för att historien va så sorlig. Jättefin film, se den! Den är baserad på en sann historia då en man från Japan hade en hund. Hunden väntade på honom varje dag på tågstationen när mannen kom hem.. resten får ni se själva :) Fick mig att tänka på min gamla katt Sigge, vi hade två katter när jag var liten, som dog när jag var 12-13 år. Jag tänkte på Sigge som brukade vänta på mig när jag kom hem från skolan varje dag på trappen till vårt hus när jag var liten. Och när jag kom så sprang han emot mig och ville gosa! Han försökte också följa efter mig till skolan några gånger. Åh vad jag saknar honom! <3 har tyvärr ingen bra bild på min älskling här på datorn, men både hans och esters bild (min andra katt) står på mitt nattduksbord!

Har precis läst ut en bok som heter Veronika bestämmer sig för att dö av Paulo Cuelho, läs den! Lite annorlunda men intressant. Och har nu äntligen börjat läsa Flyga drake - som jag har velat läsa hur länge som helst men inte haft tid eller ork till, har varit för mkt kurslitteratur detta år. ÅR. Jag har gått ett helt år på socionom nu! 2,5 år kvar!

för övrigt vill jag att matilda ska komma hem..

Puss och god natt!

elonpelon

Love song for no one

Hej vänner!

Det var ett tag sen jag skrev här men har haft fullt upp. Jobbat tre gånger i veckan och gått i skolan. Skrivit på hemtentan, som jag nu har skickat in :D så äntligen klar. Nu har jag sommarlov!
Jobbet går bra, det är svårt, men det är kul också! Man träffar en del roliga människor. Och ibland får man konstiga svar. "Hej vill du bli världsförälder?" "HAHA, jag är hög!" xD hahaha.. direkt efter den snubben kom en annan troligtvis hög kille och tog min pärm (pärmen som det står unicef på och som jag har massa bilder att visa i) jag fick jaga efter honom en stund medan han svamlade obegripligt, som tur var fick jag tbx pärmen till slut! Har även fått höra "Jag gillar inte barn" .. haha..
Nu är det i alla fall inget mer jobb den här veckan, skulle jobba på fredag och söndag men det ena blev inställt och det andra är nationaldag :) så nice med lite ledighet! Imorgon ska jag fira linnéa och nellies student och åka flak! Wiiii. Ska dessutom gå på tibbles slutskiva, hoppas det blir röj för annars har jag slösat pengar på ännu en skivbiljett! På fredag tar Pontus studenten och Astrid har studentmottagning. Trevligt trevligt!

Ses ute i livet! Puss på er! 

♥ John Mayer ♥

Staying home alone on a Friday
Flat on the floor looking back
On old love
Or lack thereof
After all the crushes are faded
And all my wishful thinking was wrong
I'm jaded
I hate it

I'm tired of being alone
So hurry up and get here
So tired of being alone
So hurry up and get here
Get here

Searching all my days just to find you
I'm not sure who I'm looking for
I'll know it
When I see you
Until then, I'll hide in my bedroom
Staying up all night just to write
A love song for no one

I'm tired of being alone
So hurry up and get here
So tired of being alone
So hurry up and get here

I could have met you in a sandbox
I could have passed you on the sidewalk
Could I have missed my chance
And watched you walk away?
Oh no way

I could have met you in a sandbox
I could have passed you on the sidewalk
Could I have missed my chance
And watched you walk away?

I'm tired of being alone
So hurry up and get here
I'm so tired of being alone
So hurry up and get here oh yeah

I'm tired of being alone
So hurry up and get here
I'm so tired of being alone
So hurry up and get here

You'll be so good
You'll be so good for me


/ John Mayer

elonpelon

RSS 2.0