fuck you, fuck you very very much

Är trött på statistikplugg. trååååkigt. längtar till onsdag kväll då tentan är över. Sitter och pluggar och upptäcker att jag inte alls fatta en grej som jag trodde att jag hade fattat! har skrivit i mina anteckningar att två olika saker är samma sak :S så nu har jag mailat läraren och frågat. hoppas man får lite klarhet. åh är så trött, vår lärare är i jämförelse med den andra klassens lärare mkt sämre, jag har suttit och läst hennes powerpoints och då förstått att jag har fattat fel, hon verkar ju ha varit supertydlig - har uppenbarligen haft fel lärare. Men han är väl snäll, ngt positivt.
Nä är så fruktantsvärt trött på detta och har inte ens pluggat mkt idag. Blä. Nu ska jag ta och slå på min boxsäck. måste göra ngt helt annat.

elonpelon

vi som skrattade nyss

Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig









elonpelon







say goodnight and go

Nu ska jag sova, ska vara i skolan kl.9 imorgon och göra klart grupparbetet.. kommer knarka kaffe kan jag säga för jag har sovit väldigt mkt i helgen och kommer ha vääääldigt svårt att komma upp imorgon, men men, vid 15-16 bör vi vara klara så då ska jag åka hem, typ sova och sen är det boxning, så det är luuuugnt.
har varit sjukt duktig idag, har gjort massa gamla tentafrågor och känner mig relativt säker nu, sådär en vecka innan tentan, så det är bara att repetera allt i helgen så kommer det sitta, och det borde ju absolut räcka till ett E :) känns skönt! heja mig!

Puss och god natt!

elonpelon

pluggpaus

hej hopp.
har paus i tentapluggandet.. har gjort 5 gamla tentafrågor hittills, nöjd :), tar lite paus nu, lackar lite på att man har facit som inte berättar vad svaren är utan bara skriver att man t.ex. ska ta ha tagit upp några fördelar och nackdelar med median (DAH - det står ju i frågan att man ska göra det!), så man vet ju inte riktigt vad man ska svara. Nu har jag två frågor av den enklare sorten kvar och sen ska jag börja med de svårare.. och klockan är bara två! det går bra nu.
sen när jag har gjort klart tentafrågorna så ska jag nog titta på true blood. Har precis börjat titta på det, är typ på 6:e avsnittet. Alltså det är en ganska psycho serie. Ville titta på den eftersom det är en svensk med - Alexander Skarsgård - och för att det kanske påminner om twilight som jag älskar!, men ja, kan säga att det är betydligt mer vulgärt och våldsamt än twilight - see for yourself! men spännande är det allt! Ska också börja titta på Vampire Diaries, det verkar nice.. vilken vampyrvåg vi har..
Funderar på att köra ett litet boxningspass med min boxsäck också. Men inte för hårt för imorrn har jag ju mitt boxningspass i grupp, haha och det är inte kul att ha träningsvärk på dem passen! Puss på er!




elonpelon

pick me, choose me, love me

Idag övningskörde jag för första gången. JAG VET. Jag är 20 år och övningskörde för första gången idag. Haha, men det har bara inte blivit av och tiden har bara flygit förbi. Men idag åkte jag och pappa och körde runt runt på en parkering, med sluttning på sidorna (Huh, trodde jag skulle åka utför ett stup och dö!) Och jag var typ sjukt rädd! :O Jag har en enorm respekt för bilar, de väger ju ton, och så ska lilla jag kontrollera hela grejen!Huuuhh. Scary. Men jag körde några varv, med en ganska lugn pappa som stundstals blev panikslagen, haha, ingen lyckad kombination, en skrajsen orolig tonåring med en pappa som är hetsig och inte vill att bilen pajar! (förståeligt, men skrik inte för då skriker jag ju bara högre - och då kör jag definitivt in i en lyktstolpe!)
Nä måste läsa lite i teoriboken så jag har nån koll på bilens alla delar innan jag sätter mig i den nästa ggn! Fattar inte hur jag ska lära mig allt :O men tydligen ska det sätta sig i ryggmärgen..

Imorgon ska jag inte till skolan, skönt! ska istället sitta hemma och tentaplugga.. Tentan är inte förrän 3 november, men vi har grupparbete och redovisning därimellan så man måste börja i tid. Speciellt med detta, det är tråkigt och ointressant, plus matte! det är så motigt, finns ju hela tiden andra saker som är roligare att göra! Men å andra sidan är det bara 1 månad av hela socionomutbildningen. Man kan ju inte gilla allt. Tyvärr måste vi kunna detta. (dock tror jag inte att det är så noga....) men just för att det är så tråkigt så vill man ju få E på en gång!
Jaja, ikväll ska jag chilla och titta på parlamentet! hoppas det är nån bra film på tv ikväll..

frågan är om du överhuvudtaget är bra för mig..?
kommer jag någonsin få veta?

elonpelon


Even the best fall down sometimes



























elonpelon


movin' on

Idag har jag varit i skolan från 10 till 16.30.. ganska lång dag i jämförelse med hur det brukar vara! Men det var rätt lugnt ändå! men tänk vad bortskämd man har blivit, har svårt att förstå att jag när jag var yngre gick i skolan från 8 till 15-16 nästan varje dag :S Hur pallade man?
Kvällen har bestått av att prata med tilda på skype, äta choklad och titta på grey's anatomy, åh vad jag älskar det programmet.. och som vanligt börjar jag gråta, det gör jag i varje avsnitt xD haha, emotional!
Skolan går i alla fall bra, rapporten jag och min grupp ska skriva känns ganska lugn, nu gäller det bara att samla lite energi till att plugga tråkig statistik till salstentan -.- men det räcker med ett E, så ja, får plugga på gamla tentor helt enkelt. Fick förresten B på förra tentan, wiho, är väldigt stolt över mig själv. Men hjälp vad jag överpluggar, måste lära mig att inte ta i så mkt!, det behövs ju verkligen inte, ingen kommer bry sig om själva betygen utan det är att man är examinerad som räknas! men det är skönt att ha klarat tentan iaf :)
alltså jag har egentligen inget mer vettigt att skriva! Så nu ska jag lyssna lite på musik och sen gå och lägga mig och sova min skönhetsömn. Puss!

Det är bara att acceptera. Är det menat så kommer det att hända. Nu får ödet styra.

elonpelon


kom igen nu

har spenderat kvällen med att titta på how i met your mother (senaste säsongen, är på tredje avsnittet - love it so far!) och massa komikerklipp på youtube - en garanterad humörhöjare. Älskade speciellt det här klippet, skrattade så jag skrek, så fel det kan gå! Och fan vad jag kände igen mig i den som hanterar problem genom att lägga sig i fosterställning xD hahahaha..Johan Glans är för skön. Här är klippet: http://www.youtube.com/watch?v=2W6v1OY8jg4&feature=related

nej nu ska jag gå och lägga mig, det är en ny dag imorgon med nya möjligheter. Man vet aldrig vad som kommer hända, spännande, right? Dags att ta nya tag. Hej och hå.

elonpelon

nej

idag säger jag nej till plugg.
nu får det räcka.
pluggfri kväll är vad som gäller nu.
måste sätta mig själv först.

elonpelon

Vad ska jag göra nu?

Kände att det var dags för ett "riktigt" inlägg.

I veckan fyllde jag 20 år! Hade middag med några av mina fina vänner, och det var väldigt roligt och trevligt även om jag typ misslyckades med min pannacotta xD Haha, "det går inte att misslyckas" . Hm? Efter middagen drog vi till tegel och hade supertrevligt, var dock inte så mycket drag men vi dansade på ändå! Vi shottade vid midnatt för att fira att jag då fyllde 20, tog en jägershot och efter det så blev det snurrigt! Haha, ville bara somna! "EEEELIN somna inte, du blir utslängd!!" Haha, jag lyckades hålla mig vaken och dansa lite till, tog taxi hem, och nyktrade till och var typ inte alls bakis dagen efter :D perfekt fylla..
fick många söta presenter, tack för dem :) och en tuff present också, en boxsäck, som jag bara slår på som en galning, love love love love it. Jag går ju på boxning nu en gång i veckan så vet vilka slag jag kan använda, och visst visar träningen resultat även om de är små. Nöjd.
Går en kurs i kvantitativa forskningsmetoder nu. Vi ska göra en enkät, vilket är kul men vi har också allmänt tråkigt statistik-plugg med lite matte faktiskt :/, usch för matte! det är lite stressigt, fattar inte varför de trycker in så mycket plugg på så kort tid! man glömmer ju allt efter tentan.. men men, i nästa kurs är det kvalitativa metoder, och då tror jag vi ska intervjua folk :) intressant!
färgade förresten håret riktigt mörkt i veckan. Det blev BAM!-mörkt precis som jag ville, utan att vara svart förstås. Kanske kommer någon bild på det senare ;)
nu är det helg och ALLA är verkligen upptagna och bortresta. Vad är det för stil?? Dessutom är jag extremt shoppingssugen. EXTREMT. Ska försöka tvinga med mamma och pappa till stan.. dock kan jag typ köpa en grej för jag har inte så mycket pengar att spendera just nu xD Fan, vill vinna på lotto eller nåt. Puss på er!

elonpelon

I have no more time for you to hurt my feelings

Nothing left for me to say
There's no more wicked games to play
It's time for me to walk away
I am allright

I feel like I'm on a high
A new beginning that is my life
I'm turning to the rythm of the night
I am allright

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around

I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end no more stupid lies
I'm better off without you here by my side

So no there is no longer you and I - you and I
You and I - you and I
You and I - you and I
You and I

/Medina - You and I

elonpelon

Om vi hörde ihop som inga andra, vi kanske till och med var gjorda för varandra..

Kom igen kom igen
våga jaga mig
jag är allt du vill ha

kom igen kom igen
sluta fega ur
jag är allt du drömt om

/Steget - Kom igen

I am in misery
There ain't no other
Who can comfort me
Why won't you answer me?
Your silence is slowly killing me

/Maroon 5 - Misery

RSS 2.0