ojojoj..

Igår var det tegelbruket som gällde! Förfesta hos Robin med Hanna, och sen kom Matias och Alejandro jättesent, segisar. Men jag fick dricka den legendariska Robin à la tegel! GRYMT! och sen blev det nån drink till och hoppsan nu började det snurra :D trevligt trevligt! Det togs dessutom några mindre charmerande bilder på mig..som inte ska hamna på facebook.. okej robin? ;P
Sedan bar det av till tegel, och det var ingen kö :O Härligt att vi missade den precis. Totalt så lade jag 20 spänn på den här härliga kvällen! Inte dumt alls. Sedan var det ju segt eftersom dansgolvet inte drog igång förrän vid 11, men när det väl drog igång då jäklar! Hanna och Robin försvann, och dem gånger jag såg dem höll robin alltid en ny flaska i handen och Hanna garvade åt allt. Och på dansgolvet hände det grejer för min del! trevligt trevligt måste jag säga.

Hannas kommentar: "FAN ELIN, BRA JOBBAT, HAN ÄR FAN SNYGG JU!" ...framför honom.. xD

Idag har jag projektarbetat med Hanna.. (hm, äta godis och prata om kvällen innan?)

JAJA, det löser sig!
Puss!

i skolan..

Sitter i skolan och väntar på Hanna.. idag ska vi projektarbeta för fulla muggar!
Dagens fråga är vad jag ska ha på mig ikväll? Kjol eller jeans? Hmm. Ni får se ikväll vad det blir! ;)

svälj och kör helt enkelt!

kladdkaka och chai latte

Härligt med helg! Tralalalala.

Ikväll blir det kladdkakebakning med tildus den bäste. Och Let's dance förstås! Mysigt värre :)
Apropå goda saker så drack jag chai latte igår, yummi. OCH jag fick över matias på chai lattens sida! Victory! Och han sa att det inte alls smaka som det hanna sa ;) Dem som vet förstår..
I övrigt den här veckan så har det varit projektarbete, projektarbete och åter igen projektarbete som fyllt mina tankar. Men, snart är det ur världen, förhoppningsvis!
Och glada tankar om det lilla landet i Sydamerika, som kommer bli besökt av ett gäng knäppa svenskar från Sk3a. Eller iaf de andra är knäppa, inte jag :D haha, skojar med er! <3

Trevlig helg vänner <3


Måndag, måndag, åh älskade måndag

Åh, älskade måndag, jag gillar dig inte. Det är ju så varmt och skönt att ligga kvar i sängen, men inte då, man ska ut i kyla och mörker. Och så får man springa till bussen för att den går för tidigt. Jäkla Skarpängsbussen, sluta gå för tidigt!
men inte så dumt att ha håltimme och få göra lite vad man vill. Åt donken idag, och där gick det nyårslöftet. Haha, käkade med hanna och vi babblade en massa om Uruguay och hennes äventyr i Spanien. Åh vad jag lägntar just nu! Fatta vad kul vi kommer ha! Det är ju grymt! 14 mars!
Sedan fick jag ett aggressionutbrott på Katarina, men det såg ingen. Haha, men jag pratade ut allt med min stackars mamma. Seriöst jag behöver en såndär boxningsgrej som man hänger i taket ( vad heter såna?) för att slå på. Har ju gått boxning förut så vet ju olika slag dessutom, perfekt för aggressionutbrott! ;)
Och så har jag dansat för första gången på några veckor, roligt roligt! Koreografin är hittills bra, men ingen aning om vad låten heter så det måste jag ta reda på! Träffade en tjej där som precis börjat, och jag frågade om hon gick på gymnasiet, och då sa hon: Jag går i 8:an. Haha, dagens komplimang från mig dära.
Spanskaläxan är gjord, tar en massa tid att koncentrera sig på att förstå spanska samtidigt som man ska hänga med i latinamerikas historia :S men nu är den gjord iaf. Och det är sovmorgon imorrn :D Happy happy.

Totalt onödigt inlägg? xD

God natt <3


My smile looks out of place

Idag har jag varit hos tandläkarn och lagat hål. Fick dubbel bedövning på höger sida däruppe. Hahaha, jag log helt snett efter det, not a beautiful sight! Nu är det bara ett hål till som ska lagas och sen får det vara slut med hål! Aldrig mer. Nu är det fina och hålfria tänder som gäller. Och det här är slutet på mitt klubbätande....(hm, yeah right)

Sitter här och lyssnar på en låt som jag tycker är väldigt fin, men sorglig. Det är något som jag har fastnat för i denna låt i alla fall, och btw jag äääälskar Spotify! (bara tvungen att skryta lite, sorry ;D)

Här kommer låten och texten, puss och god natt från elon. <3
Videon är förresten hemsk att titta på, stackars barn.

http://www.youtube.com/watch?v=psP1bKKEtHg

Call you up in the middle of the night
Like a firefly without a light
You were there like a slow torch burning
I was a key that could use a little turning

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It seems no one can help me now
I'm in too deep
There's no way out
This time I have really led myself astray

CHORUS
Runaway train never going back
Wrong way on a one way track
Seems like I should be getting somewhere
Somehow I'm neither here no there

Can you help me remember how to smile
Make it somehow all seem worthwhile
How on earth did I get so jaded
Life's mystery seems so faded

I can go where no one else can go
I know what no one else knows
Here I am just drownin' in the rain
With a ticket for a runaway train

Everything is cut and dry
Day and night, earth and sky
Somehow I just don't believe it

CHORUS

Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain

Runaway train never comin' back
Runaway train tearin' up the track
Runaway train burnin' in my veins
Runaway but it always seems the same

Nostalgi!

Har på mig min balklänning från 9:ans bal! Åh, jag smälter. Ser ut som en liten prinsessa. Malin sa på balen att det såg ut som en riktig barbie-klänning! Haha, komplimang? Den är ljusrosa med svart spets runt magen och svarta små pärlor, ååååh! Och ikväll kan jag inte ha den, för fin. :( Haha, vilket i-landsproblem! xD

Last Goodbye

It's like I hardly know you
But maybe I never did

...

I've gotta turn and walk away
I don't have anything left to say
I haven't already said before
I've grown tired of being used
And I'm sick and tired of being accused
Now I'm walking away from you
And I'm not coming back


helg äntligen! (hmm.. gått tre dagar i skolan)

Så himla skönt med fredag. Ikväll blir det inte krogen iaf :( men ska träffa folk och ha myskväll, let's dance och sex and the city-the movie! ^^ trevligt trevligt!
Fick veta att jag fått mvg i psykologi :D, stolt ^^ och idag hade jag på mig min nya lila halsduk, som jag stickat själv, varmt och gosigt.

Nu sitter jag här, lite halvdöd så där, hjälp vad trött jag är. Zzzzznark.


många bollar i luften

Present inhandlad! Ingen aning om klädsel varken imorrn eller på lördag. Men det blir säkert utmärkt.
Måste plugga nu och sen har jag massa kläder jag måste stryka, lite svårt att hitta en outfit när man knappt har några kläder i garderoben?  Sedan borde jag träna lite med min pilatesboll.. trött! Äsch, skjuter upp det till imorrn..som alltid.




vågar inte. fan.

My head keeps saying "no"
But my heart keeps giving in

dagen innan plugget börjar igen..

Här sitter jag och skriver loggbok, gäsp, finns inte mycket som är tråkigare. Lyssnar på James Morrison, kolla upp honom people för han är grym, enligt mig iaf, men jag har ju en svaghet för fina texter ^^

Plugget börjar imorrn, YÄY, njae. Men får ju träffa SK3A igen och då blir man ju alltid så himla mycket gladare!
Men tanken på att gå i skolans kalla korridorer, sitta och frysa på lektionerna och lyssna på Katarina som ska vara så aktiv jämt, är inte så härligt. Lägntar redan till helgen, för då blir det drag! Krogen på fredagskvällen, fortfarande oviss om vilken krog men det är ändå med fyra härliga människor så jag är glad vilketsom! Och på lördag är det 20-årsfest. Hoppsan var stor min kompis Therese har blivit plötsligt :O Nu är ju frågan vad jag ska ha på mig på båda dessa tillfällen, och vad jag ska köpa för present!
På söndag är det däremot mindre drag, haha, projektarbete med Hanna, men att träffa Hanna är alltid ett nöje!

Ikväll är det förresten top model :D Trodde det skulle ta slut efter säsong 10, och då blev det lessna miner för min del, men så blev jag så glad häromdagen när jag såg att säsong 11 sänds idag :D, men om sanningen ska fram så är tjejerna oftast irriterande, dem överreagerar och skriker och har sig, men resten är grymt med top model! Älska :D

Ett tips på en bra och rolig film: Yes-man! (Haha, undrar hur det blir på spanska, Sí-hombre!, haha sånt jag funderar på)

Puss!


Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag skaffat blogg finally! Stora svårigheter att komma på ett namn men det fick bli elonpelon tillslut :)
Tror inte att jag kommer skriva något vettigt här överhuvudtaget men tänkte mest att det kunde vara kul att ha en blogg och sen har man ju upplevt ett visst grupptryck från tre av mina kära klasskamrater ;) proculesteprofani.blogg.se, rockrock.blogg.se, paxvobiscum.blogg.se <3

RSS 2.0