Joy

JAG ÄR SÅ GLAD! LIVET LEKER!



Jag firar det med en riktig glädjebild! <3


ändrade planer..

Ingen finlandskryssning för mig..
just den veckan skulle mitt skolschema ändras -.-
och senare idag ska jag ringa jobbet och säga upp mig för det kommer inte att fungera med plugget pga grupparbeten och sånt, det blir mkt pluggtid utöver föreläsningarna som jag själv inte kan bestämma över så mycket. Men det är samtidigt skönt att sluta jobba och satsa på plugget fullt ut i stället. Jag var på gränsen att inte komma in så det är bäst att utnyttja chansen till fullo.
I övrigt så är vi typ 30 personer i min klass, ovant! 5 killar och resten tjejer, vilket tjejprogram! men alla är trevliga så det kommer nog bli jättebra :)
Idag så ska jag gå på lite föreläsningar och få mer info om universitetet. På torsdag börjar undervisningen på riktigt med Socialt arbete 1, spännande. Och på fredag är jag ledig förutom pubkväll med socialhögskolan :D Nästa vecka så är det insparksfest med film-tema! Vad ska jag klä ut mig till? tips? Och i helgen fyller maddox 19 år så på lördag blir det utgång! :D
Längtar tills urugerna kommer!

<3 Elon

I'm a crazy shoppoholic..

Idag gick jag runt med mamma i centrum. Kunde inte hålla mig utan köpte en sjal och en anteckningsbok ^^



Sjal från indiska, snyyyygga peaceörhängen, min finfina rosa kalender plus anteckningsbok och mitt ämnesblock.



Pocketböcker jag köpte för ett tag sen på underbara Pocketshop. Första boken i twilight-serien, har läst  2 kapitel hittills, kan möjligtvis utvecklas till något bra. Andra boken heter Mig äger ingen, en barndomsskildring med bland annat en alkoholiserad pappa. Intressant och rörande bok men dock inte så bra som jag trodde. Den tredje boken är jag helt fascinerad av, konsten att läsa tankar fast på ett realistiskt sett, inte telepatiskt direkt ;) Ska bli intressant och se vad man kan lista ut efter att ha läst den boken! Cool kille btw, han har haft en del program på Svt om tankeläsning. Böcker äger! 

Kul som omväxling med lite bilder, eller hur? Måste ske oftare! Puss på er!


Peace

Hello people.

Kalla mig girig men satan vad jag längtar till lönen. Då ska jag köpa en suuuuperfin ring från Ur&penn, totalt onödigt jag vet, men man kan också se det som en liten present till mig själv för att jag kom in på SU, lite smart måste man vara i alla fall för att komma in på socialhögskolan ;)
Just nu sitter jag och väntar på att tilda ska komma, då ska vi faktiskt pyssla! Jag gillar inte att pyssla eftersom jag suger på det, haha, men smycken är roligt att göra faktiskt, så länge jag antingen har en instruktion eller en matilda bredvid mig ;) Vi ska göra ett rött armband med ett peacetecken. Så jäkla snyggt. Senaste tiden har det blivit en hel del peace grejer, men vadå jag gillare! Har köpt ett par stora hängande silverörhängen i peaceutformning. Och jag har också en fotlänk med peacemärket. Pappa tycker att det är flummigt. (hippieunge!)  Han är knäpp för det är ett bra budskap!
Sedan ska jag äääääntligen klippa mig. Ååååh så skönt. Jag är galen på min lugg. Och i veckan så blir håret mörkare igen. :)
Jag vet att jag var helt nere angående skolan i förra inlägget, men det där går i perioder. Blandade känslor. Men ärligt talat så tror jag det kommer bli kul, nya människor och ämnen som faktiskt är intressanta. Jag har förberett mig litegrann. Har köpt block och en rosa kalender. Haha, alla hatar min rosa kalender men jag älskar den <3. Dessutom är det skitbra för jag ska jobba på samma gång. Bara 3 ggr i veckan 4 h varje gång. Lite extracash. Ska prova och se i alla fall om det funkar :) Vissa dagar har jag inga föreläsningar eller bara en så då är det perfekt att jobba också.
Och jag är såååå glad för när Lucia kommer så har jag bara 5 föreläsningar totalt under 2 veckor! Och om vårt preliminära uruguaybesök-schema stämmer så kan jag följa med till finland utan problem :D Happy happy.

Saknar klassen. Puss på er, vi ses snart! <3

I don't know how I am without you

Ligger i sängen med datorn och lyssnar på musik. Har inte skrivit på ett tag så tänkte berätta lite om nuläget.
Jag kom in på socionomprogrammet. När jag fick veta blev jag både glad och stolt men när alla papper kom hem om allt programmet innebär och regristrering och allt så blev jag nervös. Shit, jag ska verkligen fortsätta plugga. Är det verkligen rätt val av mig? Jag ville ju verkligen inte det precis efter studenten. Kommer jag klara av detta? Det suger ju iaf jag skulle hoppa av. Usch.
Samtidigt är det 3,5 år, vilket inte är så farligt men om det är fel program så är det inte så kul. Men kan verkligen inte tänka mig något annat jag vill hålla på med. Stylist eller ngt vore ju grymt kul men det är helt orealistiskt. Suck.
Det här är ju både spännande och lite läskigt. Frågan är om det passar mig. Det kan jag fundera på i timmar men det enda jag kommer fram till är att tiden får utvisa vad som händer. Så jag får helt enkelt se vad som händer.
Önskar ibland att man visste allt i förväg, så man slapp tänka på det. Samtidigt skulle ju spänningen försvinna. Låter inge kul det heller.

Mi corazón no aguante más
la soledad





RSS 2.0