flowers <3

Idag har jag, helt oväntat, shoppat! inte hur mkt som helst som tur var för min plånbok. Köpte en fin vit blus från gina tricot, längtar till våren som fan nu! tänk att ha min långa blus, jeansleggings och höga klackar. GAH. Tänkte lägga upp en bild på blusen här på bloggen men det är ngt knas med uppladdningen. Men, fin är den ;) :) Köpte en ny taklampa till mitt rum, min förra rosa skärm är inte så vacker längre kan man säga, eller den var nog aldrig det! Haha helt trasig plus att ljuset i mitt rum var svagt ljusrosa.. nej usch, ute skulle den!  Nu har jag en jättefin kupolformad lampan med frostigt glas med ett fint blommönster. Blir lite sugen på att flytta ut och börja inreda själv. Dock skulle typ allt hemma hos mig vara blommigt! haha.. Senaste tidens turer på ikea pga brorsans flytt har slutat med att jag tycker allt med blommor är sååååå fiiint. Herreguh jag behöver en man som säger stopp ibland! xD
Ikväll har jag slappat och tittat på melodifestivalen. Melodifestivalen var ju kul typ när jag var liten, nu tittar jag mest bara för att skratta åt deltagarna. Men Anna Bergendahl hade iaf en fin låt ikväll, och fint sjöng hon också! Melodifestivalen kanske inte är en total katastrof jämt iaf!
Imorgon ska jag läääääsa läsa läsa läsa. Har typ 511 kapitel att läsa i typ 511 olika böcker. Så känns det iaf. Jaja, nu är det en månad kvar till tentan! Det är bara att bita ihop!

2 veckor kvar till Danmark! :D

Dagens musiktips från elonpelon: Michelle featherstone. Exempelvis låtarna Coffee and cigarettes eller I'm there too. Upptäckte denna donna när jag tittade  på ett dansnummer i SYTYCD. Lovely. Imorgon ska jag bänka mig framför tvn och titta på SYTYCD-finalen. Hade inte tid att titta på den i veckan! Spännande!

elonpelon


Pero tú, llegaste a mi vida como una luz

Försöker undvika att plugga! Har en rättsfallsanalys att skriva i juridiken, inte så svårt men så otroligt tråkigt att skriva. Dock är det skönt att inte behöva vara i skolan idag, skönt att få plugga hemma ;) :) En väldigt trevlig nyhet är att jag fick A på psykologihemtentan! Wow. Haha. Det trodde jag var ouppnåligt. Det är den uppfattningen man har fått i alla fall. Satsade på att få B eller C, men ett A var ju extra trevligt :D Kul också at jag fick det i det ämne jag är mest intresserad av :) Stolt!
Här kommer en riktigt bra låt, gillar att refrängen är på spanska:

I've been high
I've been low
I've been fast
I've been slow
I've had nowhere to go
Missed the bus missed the show

I've been down on my luck
I've felt like givin' up
My life lost in the trunk
When it hurt way too much

I needed a reason to live
Some love inside me to give
I couldn't rest I had to
Keep on searchin'

Te busqué
Debajo de las piedras y no te encontré
En la mañana fria y en la noche
Te busqué
Hasta enloquecer

Pero tú
Llegaste a mi vida como una luz
Sanando las heridas de mi corazón
Y haciéndome sentir
Vivo otra vez

I've been too sad to speak
And too tired to eat
I've been too lonely to sing
The devil cut off my wings
I've been hurt by my past
But I feel a future in my dreams
And at last I wake up
I'm not sure
I wanted to find a light
Somethin' just didn't feel right
I needed an answer to end
All my searchin'

Te busqué
Debajo de las piedras y no te encontré
En la mañana fria y en la noche
Te busqué
Hasta enloquecer

Pero tú
Llegaste a mi vida como una luz
Sanando las heridas de mi corazón
Y haciéndome sentir
Vivo otra vez

I look in the mirror the picture's getting clearer
I wanna be myself but does the world really need her
I ache for the earth I stop goin' to church
See God in the trees makes me fall to my knees
My depression keeps buildin', my cup overfillin'
My heart's so rigid I keep it in the fridge
It hurts so bad that I can't dry my eyes
'Cause they keep on refillin' with the tears that I cry


/Nelly Furtado "Te busque"

elonpelon

Goodnight

Why'd you have to be so cute
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much
It's bad enough we get along so well
Say goodnight and go


I år fyller vi 20

Den här helgen har jag läst läst och läst i en kursbok, och jag är fortfarande efter typ 3 kapitel! Haha, ögonen går i kors efter typ 10 sidor. xD Långtråkig bok om våra sociallagar med kommentarer, bara allmänt, inga detaljerad fall eller nånting, men man måste ju lära sig det stora hela först!

Grattis i efterskott till min vän Sebbe, han fyllde 20 år igår! Var hos honom i lördags kväll och firade, det var mkt kul med dans och trevliga människor :) Tack för det Sebbe! Nu är du stor men för mig är du fortfarande en liten nallebjörn ;) :) <3 Kvällens outfit var rätt basic, grå stuprörsjeans och snyggt lila linne, samt en glittrig svart bolero och ett par rejäla örhängen för festkänslans skull ;D
Imorgon börjar skolveckan, 4 föreläsningar denna veckan, ovanligt mkt aktivitet (jämfört med psykologin, en eller två gånger i veckan) och jag har massor att läsa. Men ska göra mitt bästa för att klara juridiken, Heja på mig!



I lördags kväll :)

elonpelon


SOL

Ska till skolan snart.. eller.. haha.. jag börjar kl.15 idag.. och slutar kl.18, knasig tid! Men skönt, då fick jag sova imorse! Sitter och lyssnar på Hello Saferide, rekommenderas till de som har en liten poet inom sig! Hon skriver texter med lite rolig tvist ibland :) lyssnar på henne hela tiden just nu. Varför ska jag alltid lyssna sönder musik? För att ibland är det bara så jävla bra så man måste! Ska kasta ihop något ätbart till lunch snart och sedan bär det av till skolan, idag ska vi ha föreläsning om socialtjänstlagen (förkortat SOL, gulligt va?) Såhär ser jag ut idag :) (älskar mina pärlörhängen) :







elonpelon

RSS 2.0