Jag i min studentklänning! (klicka för större verision)

    


Hej, jag lever!

Ja, faktiskt. Jag har bara varit för lat för att uppdatera min blogg.

Det har hänt så otroligt mycket sedan jag skrev sist. Jag har nu tagit studenten! Studentdagen den 4:e juni började med att jag vaknade kl.6. Helvete, vad tidigt sa jag. Men jag var för taggad för att ligga kvar i sängen! Man kan ju inte försova sig på sin egen student. Jag tyckte jag hade lång tid på mig, eftersom jag inte skulle åka till robin förrän 20 över 7 för champagne-frukosten. Men som vanligt när jag fixar mig så tar jag alldeles för lång tid på mig och jag är helt virrig. Eftersom jag lyckats smöra till mig skjuts så behövde jag i alla fall inte gå upp 5 på morgonen. När jag satte mig i bilen några minuter för sent så kändes det härligt, äntligen börjar det roliga! Men nej nej, halvvägs kommer jag på, FAN, jag har glömt  mina smycken hemma (de som jag fått av mina föräldrar speciellt för denna dag). Så jag fick ringa robin och låta allmänt snobbig och övertjejig och säga att jag glömt mina smycken, och sen åkte jag och pappa tillbaka. Ja sedan runt kvart i 8 var jag hos Robin. Puh. Stress.
Efter 2-3 glas champagne med jordgubbar åkte vi till skolan. Hade jättemysig handledartid, med lite gråten i halsen känslor, eller hur hanna? Katarina fick en veckoförbrukning (eller en dag?) av snusklubbor, och hon verkade väldigt glad!
Sedan var det fotografering och lunch. Mysigt och trevligt, grabbarna höll till och med ett tal, "alla vet ju vilka dem bästa språkarna är".. <3
Sedan satt alla 3:or i aulan och roades av esteterna på skolan, roligast var pokemon-låten :D haha, det var meningen att deras medley skulle innefatta våra liv från 0-18 ålder, och det gjorde dem ganska bra! :) 
Jag trodde faktiskt jag skulle börja gråta mycket tidigare den här dagen men tårarna kom inte förrän en av tibbles lärare visade sina musiktalanger, texten passade så perfekt till denna dagen och det blev väldigt känslosamt! Svårt att låta bli när Hanna gråter dessutom, haha hanna du gör så att alla gråter!!
Jag och mäti väntar spänt. 30 min kvar...15 min..5 min... AHHHHHHH!!!!! SAM-SPRÅK TJALALALA! SAM-SPRÅK TJALALALALA! 13.00 4 juni = FRIHET! Älskar er SK3A, ni satte guldkant på min tillvaro <3

Robin: Du är en sån genomsnäll människa och det går inte annat än att älska dig, du har varit lite som en brorsa det här året, haha, vi hade våra duster ;)
Hanna: Min PA-kamrat. Vi fick MVG, in your face Katarina! Hanna, du är galen men samtidigt så omtänksam, dina "ELOOOON" gjorde mig alltid glad :D
Emilie: Söta söta Emilie. Du är bara så jäkla gullig samtidigt som du har så äcklig humor, haha, underbar och unik blandning. Kommer sakna dina elaka garv :D
Jeanette: Jag tror inte du kommer läsa detta men.. Ja, när vi väl sågs var det trevligt. Jag hoppas livet ordnar sig för dig nu.
Matias: Galen, rolig, trött, knäpp, matglad.. Ja det finns många ord för att beskriva denna filur. Men du gjorde mig alltid så otroligt glad varje dag och gjorde skoldagarna mycket lättare. Vi har delat många skratt tillsammans och jag hoppas på flera :)

Vi åkte flak och det var helt galet, tyckte jag..Och jag var full, enligt alla andra. Jag hade kul....  Haha men det var inte lika galet som matildas flak dagen efter. Jag var helt dränkt i öl..yummi.. Jag hade en jättemysig mottagning och tack till alla som kom och för alla fina presenter!
På kvällen var alla på blue moon bar för slutskiva, jag, hanna och mäti röjde :D drack en skitgod drink också, red berries, rekommenderas.. och musiken var jättebra.. de spelade älskade ängel från bert, helt otippat! Men det var nostalgi :)
Den 5:e juni tog matilda och alla andra fina åva-elever studenten. :) Jag var på tre mottagningar. Först matildas, med så jäkla god mat, var vrålhungrig eftersom jag hade ätit tårta till lunch. Den dagen var bara helstressig. Jag försov mig och hann inte köpa presenter.. och hann inte laga mat.. så det blev tårta.. låter gott kanske men jag höll på att spy, kan inte äta sött när jag precis vaknat! xD Fattar inte att uruguayare kan trycka i sig sånt på morgonen..
Jag var hemma hos Sofie i typ en halvtimme.. haha.. och sedan åkte jag till Mäti i Kista :) Ohh, mina fötter gjorde så ont i mina högklackade, mina sneakers var fortfarande i tvätten efter ölattacker, och mina ballerina matchade inte kläderna, så det blev högklackat.. Vilka i-landsproblem man har..illa.. Men det var i alla fall trevligt och väldigt mångkulturellt hos matias :) ;) Spanska, finska, ryska, svenska.. ja.. kanske ännu mer?
Den 7:e juni var det EU-val, hm, jag är ärligt talat inte insatt i politik (hade heller inte tid att bli insatt och sen hinna bestämma mig, sjukt obeslutsam), så jag gjorde nog folk en tjänst när jag röstade blankt.
Den 9:e tog sebbe studenten :D och det firades på hans mottagning, hans morbror blev dock förvånad när jag sa att jag förstår spanska (hans familj är från Chile) Då sa han: OMG! du förstår allt vi säger!.. Haha, yes...
Den 10:e var jag med Sofie på dagen. Vi lekte fotomodeller på modelhouse i sthlm. Det var kul och många bilder på oss i våra studentklänningar var jättefina! :) Tack för en trevlig dag Sofie! Kanske laddar upp någon bild senare.. :)
Sedan var det grillkväll med fina klassen :), vi hade dock inte vädret på vår sida, men vi hade mysigt iaf. :)

Under dem här dagarna har jag också sökt jobb som en galning men även rensat ut i mitt rum. Jag vill jobba i sommar och helst i höst med, orkar inte plugga mer! Behöver lite variation, lite livserfarenhet. Det får man inte om man stirrar ner i skolböcker hela dagarna.. har ingen motivation till att plugga heller.. känner bara: Zzzzznark..
Jag var på en jobbintervju idag, och det gick så bra som de kunde gå tror jag :D Intervjuaren var övertygad om att jag skulle kunna bli en bra telefonförsäljare av deras spärrpaket (spärrar kontokort, mobiltelefoner och dylikt). Därför ska jag på en liten utbildning på fyra timmar på onsdag, Jag hoppas detta leder till anställning! HOPPAS!
Men det såg verkligen inte så här ljust ut när jag var på väg till intervjun. Jag åkte hemifrån vid 13.00 och då regnade det ingenting. Sedan började dugga och sedan kom spöregnet. Åh nej, jag trodde inte att jag skulle behöva paraply idag, men oj så fel jag hade. När jag väl var vid östra station för att ta buss 73 mot Ropsten, så öste regnet ner. Bussen var 12 min försenad. Den avgick 13.55. Intervjun skulle börja 14.00 plus att jag inte var super säker på var stället ligger. Paniken höjdes rejält. När jag klev av bussen så märkte jag att jag var på Tegeluddsvägen 1, och jag skulle till nr.76. I ösregnet gick/sprang jag utan paraply. Oh fy fan. 15 min försenad och dyngsur. Åh vilket bra intryck. Jag ville bara gråta och ge upp! Men det gjorde jag icke. Det var tydligen fler som var försenade och blöta så jag kom lindrigt undan, och intervjun gick ju jättebra ändå :) Haha, tur att jag inte gav upp då!
Mitt rum ser mycket fräschare ut efter utresningen men jag fasar fortfarande för det största utrensnings-projektet  i mitt rum: Garderoben.

Hm, jag tar nog det när jag flyttar ut..



RSS 2.0