Uruguay och Argentina 14/3-29/3!

Så jäkla taggad! Det här kommer bli så gryyyyyyyyymt!
har verkligen inte tid eller ork att skriva något intelligentare än så!
Puss! kommer sakna dig matilda! <3

sjuk?

Jag är typ sjuk idag. host host. Nja. vet inte. Men palla gå på bara filosofin..(haha glöm franskan, skulle aldrig kommit upp kl.7)
Men anledningen till att jag skriver är att jag dels har hittat min uruguayare på Google earth :D Haha, alltid roligt. Och det verkar som att jag bor nära skolan.. sköööönt måste jag säga. Och för det andra, vilket är viktigt att mina klasskamrater kommer ihåg är att min uruguayares syster fyller 15 den 21 mars och då ska det tydligen vara en stor fest. Jag har fått förklarat för mig att 15 årsdagen är väldigt viktig i uruguay. Men i alla fall, som jag uppfattat det (hon skriver på spanska)så vill hon att jag ska ta med alla mina svenska kompisar och lärarna.. tror hon vill ha med era uruger också :P Men så ni vet så är ni bjudna! Snälla kom :D Vi får prata mer om det sen i skolan, sk3a!

Jag längtar sönder. Har skrivit packlista och allt. Har köpt nya sandaler, mörkbruna och jättefina. Fixat abonnemang till mobilen så jag kan ringa hem. Vaccinerad. Ja, nu fattas bara alla smånödvändigheter som kan behövas. 2 veckor i Uruguay med ca 20 graders värme. Ahhhh. Härligt. Kan behövas lite sol i mitt bleka ansikte. Nu! Snart är det bara 1 vecka kvar :D 14/3-29/3 :D

Och Hanna, nu förstår jag dig. Sebbe åkte i natt kl.4 på den stora seglingen som varar i 10 veckor. Har inte fattat det ännu, att jag inte kommer kunna prata med honom på 10 veckor. Hur ska jag överleva utan våra dagliga msn-konversationer sebbe? <3 Jag saknar dig vännen. TEAR!

Hoppas ni har kul i skolan medan jag sitter här och typ skolkar. Mohaha.
Puss!

cansada

Sitter här och lyssnar på musik och hostar. Fick ont i halsen idag :S icke icke bra! men bättre att bli sjuk nu än när jag åker till Uruguay..
Toxic-kvällen var grymt kul med mycket dans, ragg, skratt och även en stunds av illamående. Haha tycker bara det är kul sådär efteråt, men det var inte kul just då precis efter jag druckit den där jäkla tequilan xD Men jag har lärt mig nåt nytt iaf; jag tål inte tequila! aldrig igen..Kom hem halv 5 för att vi missade tåget -.- sov typ 4 h men var förvånande pigg dagen efter :D Tack alla som var där för en über-kväll! Synd att Gurra inte kunde bara.. :(

Idag har det varit projektredovisning, haha kanske därför halsen gör ont, pratade ju en hel del, kommer inte ihåg vad jag sa egentligen, bara körde på för jag visste att när det var klart så skulle projektarbetet vara över! ÄNTLIGEN helt färdigt.
Sedan har jag gått på min dans. Ny låt. Koreografin var ju rätt lätt men när min lärare satte på låten, haha takten var ju lite för snabb för mig kan jag ju säga. Armar och ben överallt. Haha, men jag lär mig väl!
Låten: http://www.youtube.com/watch?v=NDEtX7XIK7c
Nu är jag så förbaskat trött, och jag som tänkt läsa igenom en svenska-text till den där strindberg uppsatsen men pallar inte. SNARK!

Puss och god natt!

RSS 2.0