one tree hill (ett träd kulle) <3

Fick ett litet wake up call idag. Matias ringde efter att vi inte snackat på typ en månad för att han varit bortrest. Han hade läst min väldigt dåligt uppdaterad blogg. Haha, så därför ska jag skriva lite idag tänkte jag :) Btw blev jag skitglad när Matias ringde, har saknat honom <3 vi ska ses i veckan och snacka massor! a lot of catching up to do! :D

Har i alla fall ledigt nu, ungefär halva ledigheten är slut. Har träffat vänner och tittat på typ mängder av filmer. Vill rekommendera filmen Brothers, mkt bra. Jag har också shoppat.. hoho.. ovanligt. Men fram till skolan börjar ska jag försöka att inte shoppa mer onödiga grejer, det får räcka nu, pengarna rinner ju iväg så lätt! Längtar till lönen den 25:) ;) ska också sälja massa skolböcker från förra terminen, det blir ganska mkt pengar. Det är dyrt med kursböcker. Det har varit en del festande också. Häromdagen satt jag nellie och patrick uppe hela natten, shottade och spelade poker, samt neger och president. Till slut förlorade nellie i texas hold'em och hon blev straffad, nedsprutad med iskallt vatten från vår vattenslang hemma :D haha. Det var skoj.
Idag har jag tittat på one tree hill. Har börjat från säsong 1. Tidigare har jag bara sett vissa avsnitt på tv och mkt av de senare säsongerna. Nu är jag helt fast och är på säsong 3. Så braaaaaa. Sebbe som säger ett träd kulle, haha. xD Ikväll ska jag träffa Sebbe och slötitta på film.

Puss på er.

"There are two tragedies in life, one is to lose your hearts desire, the other is to gain it."

I deserve better than you.  

elonpelon

RSS 2.0