Your eyes are pointing at me, but do you see?

såg just en riktigt sötsliskig romantisk film. Letters from Juliet.
GAH, jag mår seriöst illa, så förbannat trött på allt romantiskt tjafs, och alla jävla klichéer..

och förhållanden och alla idioter som aldrig verkar ta slut, de bara dyker upp flera..

FUCK IT.

hatar att jag egentiligen är en hopplös romantiker..

ångrar kanske detta inlägg imorgon, men känner att jag behöver uttrycka detta någonstans..

elonpelon

You're my inspiration



Förutom att denna tjej vill hyra ut sin lägenhet till mig (i maj, då är det bye bye täby!) så är hon en underbar och rolig vän. Hon inspirerar mig till att bli det bästa jag kan vara. Hon är som en storasyster för mig. Lots of love! <3

elonpelon

Indestructible

Hallå hallå.

Sitter i soffan och tar det lugnt. Har Sveriges mästerkock på i bakgrunden, inte så superintresserad av matlagning men det är okej, väntar egentligen till Greys anatomy börjar! :) Igår hade Desperate housewives också säsongspremiär, älskar det programmet! Men från soffpotatis till hurtbulle.. I måndags var jag duktig och köpte kort på Sats så jag kan gymma och gå på klasser. Känns jättekul att komma igång med träningen igen, dessutom har de så många roliga klasser att erbjuda. I tisdags var jag på bodypump, man tränar i grupp med vikter och går igenom alla muskler i kroppen, helvete vilken träningsvärk jag har idag! Det gör ont men det är en skön känsla, då vet man att man har gjort nåt ordentligt! På söndag ska jag kanske på piloxing (blandning mellan pilates och boxning) och nästa vecka ska jag på boxning och zumba! Superkul. Beach 2011, here I come!

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible

elonpelon

Hot!

Dessa snyggingar från Ellos hämtade jag ut på posten idag! Fick dem för 244 kr istället för 444 kr. Rabatt gillar vi! Har letat efter svarta i lagom höjd jättelänge, dessa är 9,5 cm, snyggt höga men ändå inte jobbigt höga. Perfekta!



elonpelon

My destiny has been touched by your heart

Vad skönt med helg!
Igår slutade jag jobbet kl.16, gick runt i mörby c en stund.. det är farligt för mig att gå i affärer ;) haha, nä men hittade en väldigt söt vardagsklänning i ljus jeansfärg från HM för 300 kr. Den sitter åt så fint i midjan och framhäver alla kvinnliga former, like! Skulle vara supersöt till ett par enkla vita sneakers på sommaren eller mina röda klackar kanske när man vill vara lite extra fin :) Den finns även i ljusrosa, otroligt fint men ljusrosa funkar inte på mig tyvärr..Passade även på att gå på systemet och inhandla lite för lördag kvällen. Ikväll är det fest hos Hanna, vi kanske drar till tegel senare, det lär ju i alla fall bli en galen kväll som det alltid blir när man festar hos Hanna ;)
Idag hade jag sådan tur. Ringde min frisör för att kolla om hon kunde klippa till min lugg, hon är så himla bäst. Hon sade bara: kom om en kvart så fixar jag det! Luggen är viktig, känns som om hela frisyren pajar när luggen är för lång och ostyrig. Blir nog hellugg ikväll som jag hade på nyår :) Frågan är vad jag ska ha på mig, som vanligt..



Min nya klänning! Ska jag ha den ikväll med genomskinliga strumpbyxor? Då lär jag frysa ihjäl. Vi får se.
Idag har jag också sytt upp mina nya gardiner. Var så förbannat trött på mina röda gamla risiga, så jag och mamma köpte nya, beiga med liljor broderat över hela. Känns härligt med en ljus färg som lättar upp lite, vitt hade dock känts för sterilt då jag har vit matta och vita väggar. Längtar tills jag flyttar hemifrån då jag kan inreda allt från början, nu har jag massa saker som bara inte matchar! Haha. Men jag gör det bästa av det.. Nä nu ska jag titta lite i garderoben och läsa bloggar. Ha det bäst! Puss och kram!

elonpelon

Hope

Denna fina ring från cocoo.se damp ner i min brevlåda idag! Beställde den i måndags kväll och den kom redan idag! :) Hope är och har varit ett väldigt viktigt ord för mig. Love it!



elonpelon

RSS 2.0