Tänkvärt

Den längsta relationen du kommer
att ha i livet är relationen med dig själv.
Därför är det viktigt att du lär känna,
accepterar och blir vän med dig själv.


I've played all my cards

Hej hopp.
Igår och idag har jag jobbat med grupparbetet med Frida och Nina, har varit hos nina i Viksjö. För er som inte vet vem Nina är så är hon klasskamrat till mig, hon är även mamma och har två urgulliga barn som jag träffade för första gången idag! så sööööta. och hon har en katt också! haha.. nä men även fast jag hatar den här rapporten, så har vi riktigt kul :) dock råkar man prata lite väl länge om annat när man borde plugga ;) det är så kallt och snöigt så det känns riktigt juligt nu, och vi drack glögg idag också, mums! Mamma bakade pepparkakor häromdagen och jag köpte dessutom julklappar i helgen. Julen är snart här!
Kan ju passa på att berätta att jag har bestämt mig för att ta uppehåll i vår! En otrolig lättnad. Den 15 januari vinkar jag hejdå till jobbiga rapporter och läskiga tentor! I alla fall för ett tag :) Jag vet att jag ska jobba och förhoppningsvis resa :) Om ni har tips om jobb så hör gärna av er! :) Jag borde verkligen gå och lägga mig nu så jag orkar gå upp och åka till Viksjö imorgon..puss på er!

I don’t wanna talk
About the things we’ve gone through
Though it’s hurting me
Now it’s history
I’ve played all my cards
And that’s what you’ve done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That’s her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I’d be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear
The winner takes it all
The loser has to fall
It’s simple and it’s plain
Why should I complain?

elonpelon

the power is not mine

What can I do to make you love me
What can I do to make you care
What can I say to make you feel this
What can I do to get you there

There's only so much I can take
And I just got to let it go
And who knows I might feel better
If I don't try and I don't hope

What can I do to make you love me
What can I do to make you care
What can I say to make you feel this
What can I do to get you there

No more waiting, No more aching
No more fighting, No more trying

Maybe there's nothing more to say
And in a funny way I'm calm
Because the power is not mine
I'm just gonna let it fly



She finally drank her pain away a little at a time, but she never could get drunk enough to get him off her mind

Fredag. Fredag betyder helg! :) Yäy. Igår och idag har jag inte haft några lektioner, men vi har kurslitteratur att läsa så jag har sysselsatt mig med det. Usch så tråkigt. Det enda böckerna handlar om är forskning, hur man gör och skriver rapport etc. SNARK. Vill inte bli forskare, men vi måste kunna det.. jag hoppas intervjuerna och resultaten från dem blir intressanta, det enda som kan vara kul med denna kurs!
Igår kväll åkte jag, lopez och linnéa till hanna och myste med chips, cheezballs och dip framför Robinson och Hellenius hörna, mkt trevligt med fredagsmys på en torsdag! Och Ola Rapace är sjukt snygg. right hanna?
Ikväll och i helgen vet jag inte vad som händer, efter förra helgen tänkte jag att jag bara ska ta det lugnt denna helg, men är lite sugen på en natt på stan ikväll.. typ sätta sig på någon bar och prata skit :) vi får se helt enkelt!

Nu ska jag läsa 15 sidor till om forskning och sen ger jag upp för idag.

5 min till bara..

Puss!

elonpelon

(Hanna, älskar låten whiskey lullaby, alla andra: sök på spotify! med Brad Paisley och Alison Krauss)


söndagsmys

Är helt slut. Kom hem kl. 4 inatt och sov till 13, och vad ändå så trött när jag vaknade.. har hällt i mig en kopp kaffe och de hjälpte, tack gode gud för koffein!

men ska iaf berätta om fredagskvällen. Mötte upp tjejerna, Frida, Diana och Anna vid 20 på medis, vi drog först till det som tidigare hette sky bar (?) men jag tror det hette himlen därtill nu, jaja, det är iaf i köpcentret skrapan högst upp, omg, så vackert! Man såg typ hela Stockholm! Var lite jazzig musik där och ganska classy, kändes som ett ställe där man går på dejt eller nåt. Så efter en stund gick vi vidare till Kelley's, ett ställe med rockmusik som Frida varit mkt på i sina dagar, det var billig dricka, vilket vi var ute efter så perfekt! När vi tröttnade på det stället och ville dansa så gick vi till högbergs på götgatan, eller vad hette det? Jaja, där hade vi dansgolv så det var perfekt, Kvällen slutade vid 2 nångång tror jag, men hade iaf en mycket rolig kväll med mycket tjejsnack och skratt! Och herregud, hade nog inte kommit in på hälften av ställena om inte de andra 3 var med, det är alla över 24.. ;) tack för en kul kväll tjejer! måste göras om!

Och igår var också jätteroligt. Åkte till Kista på förfest vid 20, och träffade flera människor som jag inte hunnit träffa på länge, sjukt härligt, och de är alla roliga att festa med! Hanna det var jättekul att träffa dig igen, min kisskompis ;) :) <3 Vi hade supertrevligt och drog in till stan vid 23, och gick till entourage tror jag det hette i Kungsan, det var jäkligt mycket folk, och det blev en hel del dans! :) Det var så härligt för det fanns två dansgolv, ett med rnb, house typ och ett annat med masssa gamla 90-tals godingar, riktigt kul!

och idag är jag som sagt helt slut, inte så konstigt, men värt :)

I torsdags övningskörde jag också, och det gick mycket bättre, hade inte lika mycket panik och har lärt mig att växla lite nu :)

Imorgon börjar skolan 9 och det är heldag för ska jobba med ett grupparbete också. Kommer älska koffein imorgon också kan jag säga.. nu har jag söndagsmys framför mig med inget jobbigt plugg.. hallelujah!

Hold heart, don't beat so loud
For me, keep your calm, as he walks out on you
No tears, don't you come out
If you blind me now I am defeated

elonpelon



tik tok on the clock but the party don't stop

Shit vad trött jag är. Var ute med tre tjejer från klassen igår, vi gick runt på söder på lite barer och hade sjukt kul, var hemma halv 3 och gick upp 11 idag, helt okej, sen efter jag ätit lunch fick jag typ värsta matkoman och nu vill jag bara sova. SNARK, och om några timmar ska jag åka till Kista och fira matias, först föra och sen gå ut, haha är sjukt trött men jävligt taggad i alla fall, jag lever livet förfan. Det stora i-landsproblemet just nu är vad fan jag ska ha på mig ikväll, gah, jag tycker jag shoppar ganska mkt och ändå har jag aldrig något vettigt att ha på mig känns det som, hm, ett typiskt problem för en shoppaholic.. och sen är det så fucking kallt så man måste tänka på att man inte ska frysa ihjäl. Och så eviga frågan klackar eller inte klackar? Varför är jag så krånglig för? blir ju aldrig nöjd.. haha äsch jaja nåt kommer jag väl på..
berättar mer om fredagskvällen och den kommande lördagskvällen imorgon.. och lösningen på mitt i-landsproblem..

besos <3

elonpelon

better to be hated than loved for what you're not

It’s okay to say you’ve got a weak spot
You don’t always have to be on top
Better to be hated than love, love, loved for what you’re not

You’re vulnerable, you’re vulnerable
You are not a robot
You’re loveable, so loveable
But you’re just troubled

Guess what? I’m not a robot, a robot
Guess what? I’m not a robot, a robot

/Marina and the Diamonds - I am not a robot (från Lindex-reklamen)

nu ska jag åka och skriva tenta! wish me luck! puss!

elonpelon

äntligen

idag ska jag iväg och skriva tenta vid 14.00. äntligen är det snart över. vill bara få det gjort!
förutom att ha pluggat de senaste 2 dagarna så har jag tittat på true blood. GAH, vad bra. Såg sista avsnittet på säsong 2 igår, alltså fan vad sjukt, men ändå bra, för det är så spännande!

efter tentan ska jag kanske övningsköra lite, och imorgon har jag lektion på morgonen men efter ska jag luncha och prata skit med matias :) på fredag ska jag gå ut med några i klassen och fira att tentan är gjord och på lördag så ska matias födelsedag firas! Liksom hur awesome låter inte detta? ska ha sjukt kul, förtjänar det sjukt mkt efter den här tentan! Puss!

elonpelon

RSS 2.0