rosa kopp med vita prickar

Sitter och äter hallonyoghurt med müsli ur min fina rosa kopp med vita prickar. Fick den av Sebbe i julklapp :) Fin va? :) Han tyckte den passade mig..;)
  




Lämnade in psykologitentan för typ 2 veckor sen, skönt att ha skrivit klart den, men psykologin var annars intressant och rolig, synd att vi inte ska ha mer psykologikurser. Dock ska vi ha många kurser som ändå inkluderar psykologi, vi ska ha en om barn och en om alkohol och droger.. Det kommer bli intressant. :) Den här veckan har den kursen som alla socionomer är rädda för börjat, juridik i socialt arbete. Alla är livrädda ;) haha nej jag tror att den kommer bli tung, men om man gör som läraren säger så bör man ju klara sig. Det är däremot inte så kul att höra att bara typ 50 % klarar kursen. Men jag ska vara en av dem :), så var det ju förra juridikkursen! (som jag fick C i, überstolt) Den 23:e mars är det tenta, då jävlar. Sedan kommer vi inte ha någon mer juridik under hela utbildningen :) Men det är faktiskt inte så farligt. Det är intressant men svårt bara. Vi ska prata om unga brottslingar och om vårdnadsfrågor och sånt :). Den här veckan lärde vi oss mänskliga rättigheter och om EG-rätt. EG-rätt var ju inte toppen men rätt lätt ändå :) Haha, men nu ska jag nog vara tyst för nästa vecka kommer jag säkert svimma över att det är så svårt! När vi ska börja analysera rättsfall då börjar det jobbiga.. Heja på mig!

I veckan träffade jag Kristin, en tjej som hoppade av förra terminen. Men vi har fortsatt hänga :) Vi drack chai-latte, pratade och trånade efter massa snygga kläder.. gillar dig tjejen! <3 Åt lunch i veckan med Matias på en asiatisk restaurang med buffé, mums! Vi åt och pratade jääättelänge och sedan gick vi i lite affärer.. Jag är glad att jag har så fina vänner :) Man borde vara tacksam över sådana saker oftare.
I helgen har jag vilat och skypat med Matilda, saknar henne väldigt mycket. Tack och lov att skype finns annars hade vi inte klarat oss! ;) Gulligaste kommentaren från Matilda: "B1 funkar inte utan B2". Snacka om att göra mig rörd! Haha, du är bäst tilda <3 Stolt över dig!

Idag skulle jag träffa Madde och kolla på kläder och fika men nej Madde blev sjuker :( Förbaskade förkylningar. Eftersom jag inte hade något att göra och inte hade lust att hänga inne hela dagen så smsa jag Linnéa som råkade vara ledig, så vi gick i centrum en stund :) Vi köpte varsin klänning, såhär ser min ut, dock mkt finare på mig än på galgen, eller hur Linnéa? ;)



Nu har jag massa tid över, juridiken har inte kickat igång än riktigt.. har beställt sjukt dyra kursböcker (ändå köpta på billigaste nätbutiken) men de har inte kommit än! Men som sagt det är inte så bråttom än att börja läsa. Därför sitter jag här och skriver i bloggen, jag har lite tråkigt ;) Ska nog titta på lite That 70's show nu, men tänkte iaf visa en bild på min fina sjal som jag fick av Matias i julklapp. Den är från Thailand! Och superfin, har på mig den flera dagar i sträck :) bara lite för kallt nu för att ha den ute, hoppas våren kommer snart, tröttnat lite på snön faktiskt :O Eller snarare kylan, snö är vackert :)




elonpelon






SYTYCD

Tittar på sytycd, så bra!. Fastnade speciellt för den här dansen, Legacy är grym!:

http://www.youtube.com/watch?v=lKeZMWX6Igo


elonpelon

GAH

Hur ska jag få plats med allt i den här uppsatsen?!
Typ omöjligt att inte skriva för mycket..
UÄH.
och så måste man plugga på 3 irriterande redovisningar som ändå ingen kommer lyssna på..
MORR!

nä nu går jag och målar naglarna eller ngt annat avslappnande!

Tips: titta på so you think you can dance ikväll!

elonpelon

Perfectly lonely

Sitter här och försöker skriva på min psykologitenta men kan inte koncentrera mig.. har spotify på och lyssnar på John mayer's nya skiva, battle studies, en väldigt bra skiva, sitter bara och lyssnar på texterna så kan ju inte koncentrera mig på plugget! men det är ändå på nått sätt underbart när John mayer's röst stör mig ;) Här kommer lite urplock från texter på hans nya skiva:

Just when I had you off my head
Your voice comes thrashing wildly through my quiet bed
You say you wanna try again
But I've tried everything but giving in

Why you wanna break my heart again
Why am I gonna let you try

When all we ever do is say goodbye

~~~~~~

I'm not running
I'm not scared
I am waiting and well prepared

I'm in the war of my life
At the door of my life
Out of Time and there's no where to run away

I've got a hammer
And a heart of glass
I got to know right now
Which walls to smash

I got a pocket
Got no pill
If fear hasn't killed me yet
Than nothing will

All the suffering
And all the pain
Never liked to label

I'm in the war of my life
At the door of my life
Out of time and there's nowhere to run

I'm in the war of my life
At the core of my life
I've got no choice but to fight 'til it's done

No more suffering
No more pain
Never again

~~~~~~

Lightning strike
Inside my chest to keep me up at night
Dream of ways
To make you understand my pain

Clouds of sulfur in the air
Bombs are falling everywhere
It's heartbreak warfare
Once you want it to begin
No one really ever wins
In heartbreak warfare


~~~~~~

Nothing to do
Nowhere to be
A simple little kind of free
Nothing to do
No one but me
And that's all I need

I'm perfectly lonely
I'm perfectly lonely
I'm perfectly lonely
'Cause I don't belong to anyone
Nobody belongs to me

~~~~~~

Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free

~~~~~~



Nu ska jag sluta lyssna och skriva klart psykologin för idag!

elonpelon


I just haven't met you yet

Gott nytt år! Det bästa hittills på året har varit att åka pulka med matilda, pontus, linda och fanny. Och detta året fyller jag 20, men jag kommer aldrig sluta åka pulka. Never.

Btw, från och med nu är det jag som står bakom kameran under alla evenemang, uäh, hatar alla fula bilder på mig på facebook, untag all! papparazzi, it's my name. blir aldrig bra på bilder som jag inte tar själv.

Bästa 2009 var lätt Uruguay-utbytet. Annars präglades året av studenten och alla fester kring det. Flera fina stunder. Dock har detta år inte varit direkt smärtfritt..men 2010 kanske har bättre tider att erbjuda?

I might have to wait
I'll never give up
I guess it's half timing,
And the other half's luck
Wherever you are
Whenever it's right
You'll come out of nowhere and into my life

And I know that we can be so amazing
And baby your love is gonna change me
And now I can see every possibility

I just haven't met you yet

Återkommer snart. Puss.

elonpelon

RSS 2.0