it's not a love song

sitter och målar naglarna gröna, en ny mörkgrön färg med lite skimmer i från maybelline, faktiskt rätt coolt :) har inte skrivit på länge för skolan har verkligen börjat på en gång med en månads intensiv kurs om socialt arbete. Har 5 böcker och läsa och massa rapporter och artiklar, plus att man ska förbereda sig till varje seminarium, ha grupparbeten och skriva en salstenta på slutet av månanden, woooah, inte en lugn start på denna termin. Men det är bara att ta sig igenom.
Har iaf typ bestämt mig för ett uppehåll till våren, så jag längtar dit. Det håller motivationen uppe.

I helgen har jag träffat vänner, träffade linnea, nellie och robin i fredags kväll, vi svullade chips och dip ;D. Kul att se robin innan han åker på sin långa resa! I lördags så mötte jag upp Madde i täby c, vi shoppade, dock lyckades jag bara komma hem med en sak! :O En sjal, jättefin från hm, svart med stora blommor i lila, blått och grönt och leopardmönster i mitten. Brukar aldrig ha leopardmönstrat men det här var lagom för min smak :) Sedan åkte vi hem till Madde och käkade vegan tacos till middag, mums, och sen hade vi riktig tjejkväll, madde lärde mig alla hennes make up tips, shit den kvinnan kan mkt, och jag blev sjukt snygg när hon sminkat mig, haha men det blev inte riktigt madde! Avancerad sminkning är inte riktigt min grej! Haha. Sorry Madde! Sedan sov jag över. Gosade sjukt mkt med deras katt Freja. Som alla vet ääääälskar jag katter. Och denna katt är ju bara för söt. När jag sov så kom hon och började trampa på mig kl.6 på morgonen, hade ju inte hjärta att bli arg på den sötnosen! Hon ville ju bara gosa. ÅÅH, vill ha en katt!

Nej nu måste jag måla klart och börja läsa i mina böcker. Kanske Nyckelbegrepp i socialt arbete? Eller Max Payne's (in the ass) bok?

Puss och kram

elonpelon

RSS 2.0