freedom

Jag är klar med den sista viktiga grejen i skolan nu. Aaaah, vilken känsla!

NU ÄR DET 10 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN.
nyss var det 10 månader kvar känns det som..

Idag har jag varit på picknick med tilda, pontus, madde, sebbe och alex :) vi hade tur med vädret, solen brände skönt på armarna och i facet. Och vi åt fruktsallad..mmmm.... och snart kan man ha picknick jätteofta för skolan är inte i vägen längre :D Inget plugg att göra när man kommer hem, om man jobbar så lämnar man ju jobbet på jobbet ;) Hoppas bara att jag hittar ett jobb! Hoppas hoppas hoppas..

Puss!

Go bananas!



Where troubles melt like lemon drops

Somewhere over the rainbow
Way up high
There's a land that I heard of once in a lullaby

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
really do come true

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops
A way above the chimney tops
That's where you'll find me

Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can't I?

If happy little blue birds fly beyond the rainbow
Why oh why, can't I?

Fix me

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


Coldplay - Fix you

It's a miracle!

Hallå hallå i stugan.

Idag är det söndag, vilket betyder att jag ska plugga. Mina filosofiska (icke) kunskaper ska sättas på prov på torsdag, så idag kanske jag kommer sitta i solen och fundera på vad som är meningen med livet och om Gud finns. Känns ju lite waste när det inte ens finns ett svar på frågan! men men, måste i alla fall spåna på vad jag ska skriva i min uppsats om människan i världen. Sedan ska jag studera lite spanska, för på tisdag är det slutprov, iiih. nervöst.
Men usch vad tråkigt att plugga. Något kul som händer idag är i alla fall att sebbe kommer hem ikväll :D

Men anledningen till att jag skriver är att jag måste berätta om två mystiska händelser i torsdags på stoffes skiva. Saken var den att jag och matilda inte kände någon på den här skivan förutom Stoffe, som är matildas barndomskompis, och jag fick helt enkelt hänga på .. i vilket fall kom jag och matilda till blue moon bar för att träffa en dragen stoffe, hade krökat sedan kl.5. Haha, sedan blev han ännu fullare och man hörde varje gång han kom ut på dansgolvet. (WO OH WO OH!) när jag och tilda kommit in så satte vi hos med varsin x-cider i en soffan, och då började killen bredvid mig snacka och fråga massa saker, den här killen gillade öl väldigt mycket och han spillde öl på oss till och med. Hur många öl drack han tilda? 8? jaja, vi äcklades av ölintaget för vi hatar öl! BLÄ. Hans krulltott till kompis var ju jäkligt skön, han dansade som en tjej, hahaha, med rumpa och hela köret, men han verkade inte förstå att matilda är förlovad! haha vi fick rädda varandra från honom.

Nu till den första mystiska händelsen, när jag och tilda dansade kände jag igen en kille på dansgolvet.. Men hmm.. vem fan är det där egentligen? Anton? Näää, varför skulle han vara här? I och för sig bor han ju i stan så jo kanske.. Killen i fråga är en gammal internetkompis till mig och tilda från våra fjortisdagar. Haha så jag gick fram och frågade om han heter Anton och om han kände igen oss, tjejerna från täby, och det gjorde han :D haha, ja det var väldigt trevligt. Men hans flickvän blev lite misstänksam tror jag.. opps..
Jag och tilda festade vidare och stoffe blev mer och mer full.. krulltotten gav inte upp.. nu var det jag som var hans mål istället.. jaja jag och tilda skulle i alla fall ta sista tunnelbanan, så vi drog till garderoben för att sätta på oss jackorna. När väl min jacka är på så stoppade jag ner mina händer i mina tomma fickor, vilket i alla fall båda fickorna var innan jag hade satt in dem i garderoben. Men det mystiska som nu skedde var att det var något i min vänstra ficka.. hoho, inte knark om ni trodde det ;) nej, en grå bolero :S haha WTF? matilda är det här min jacka verkligen?! Jo men se det var det. Så matilda tystade ner mig och så gick vi därifrån. Jag med en ny bolero!  Nu kommer det komiska, jag har velat ha en bolero senaste tiden och samma dag hade jag pratat med tilda om att jag ville ha en. Haha, jag fick vad jag ville ha. OCH, det var storlek S, score! Så nästa dag i skolan hade jag den :) ;)
ja, det var ju ett litet mirakel, ungefär som när man hyvlar ost, eller hur SK3A?

Puss!


mösspåtagningen <3 woho, äntligen en bild som ser hyfsad ut..







Vill ha 4:e juni nu!

Hej allihopa.
Idag har jag varit äckligt trött på alla sätt och vis. En hel del skola att avsluta.. kanske lite i en naturares ögon.. haha men mycket för mig.. 
 
2 spanska steg 5 slutprov, vill verkligen ha mvg
1 eng.uppsats för att komplettera mitt vg på den jag lämnade in förut, om jag får mvg, så kan jag kanske få det i En.C!
Filosofiprov.. vg-mvg.. (FILOSOFI - ursäkta men vad är det för jäkla flummämne?! De kommer ju typ aldrig fram till något i alla fall, bara massa teorier hit och dit, vad är vitsen?)
Ungdomskulturerprov  vg-mvg
Ungdomskulturerarbete, måste bara göras!
Spanska redovisning om Antoni Gaudí mvg
+ läxor från skadeglada Katarina..

hm. ja. har säkert glömt något. snark. önskar att jag var en IG-elev just nu.. och all denna press kommer från mig själv, hur pallar jag? det är frågan.. på nått sätt har jag orkat..

Nä,blä och usch på det. Men om man har klarat resten av gymnasiet så borde man ju komma igenom denna pärs också. Men så tröööögt. Jaja, ser fram emot skivan imorrn i alla fall :)


Generation DJ

Sitter och lyssnar på spotify.. har gjort en låtlista med partylåtar, alltså en hel del shake that ass låtar à la elon. LOVE IT.

Det är härliga studenttider just nu. Mösspåtagningen i torsdags var vild! hahaha... satan vilken känsla när mössan sattes på huvudet. Snart är skiten slut!! När jag och mäti kom till Lidl köptes det godis och cider, haha väldigt nykter mösspåtagning, men roligt ändå såklart! :D När vi kom ut från Lidl, som nu hade ett väldigt uppsving i ekonomin tack vare alla studenter, så kom ett glatt åvagäng och kidnappade mig. En något full micke lyfte upp lilla mig och vägrade släppa. Haha, sedan när vi var inne på Lidl så släppte han mig i princip på golvet. "Va fan elin, vad göru på golvet?" xD
Ut på ellabollplan och tjena här var det overaller i alla möjliga färger och vita mössor. Härligt! :D Min overall blev skriven på från höger och vänster. Så jäkla kul att se alla så glada! Och på kvällen blev det tegel.. ingen överraskning direkt..
jaaaa.. vad ska man säga.. sjukt rolig kväll.. om jag bara kunde radera en sak.. hahaha pinsamt.. lalalalala..

Den här månaden kommer vara mycket rolig. 7 maj är det Stoffes skiva, 10 maj kommer sebbe hem! ,14 maj Mickans skiva (åva skiva), Matilda fyller 19 år den 19:e maj! och sebbes skiva 20 maj. 1 skiva i veckan typ. Nu gäller det bara för mig och tilda att hitta vår utklänad eller hur tildus? B1 och B2 rockar.
Dock finns det en del tråkigt plugg att göra, men det fixar man! Det är bara att tänka att snart tar man studenten, snart!

Besos! <3

Meet me here in the middle of the night, I don't give a fuck if it's wrong or right

RSS 2.0