Evacuate the dancefloor

Galen kväll igår. Men riktigt rolig! Kvällen började hemma hos Hanna, med diverse dricka.. Jag drack en halv törley som gick rätt upp i huvudet på mig, haha, hoppsan så var jag alldeles på lyset! Vi spelade nåt bordspel också, både jag och hanna hade det när vi var små, corron?, kommer inte ihåg vad det hette, men påminde om biljard. Jag var Hannas hejarklack, en mkt bra sådan, för hon vann! ;) Vid 23 tiden någon gång gick vi alla till tåget och åkte till tegel. Jag fick frågan "hur mycket har du druckit fröken?" av vakten, fast då var jag ju inte alls så full längre, han frågade inte Joel som stod bredvid mig och typ kämpade för att inte kolla i kors! Haha.. men jag log och sa "ett glas vin" och kom in ;D När alla kommit in, typ 15 st, drog vi direkt till det tomma dansgolvet och startade festen! Men ja.. vad som hände sen.. det stannar på tegel helt enkelt! GALET. Tack alla som var där för en kul kväll!

Här kommer bilder på mig innan jag drog till Hanna. Blev platt hår istället, och så hittade jag mina rosa hjärt-örhängen!



elonpelon




Pink

Hej alla söta!

Har precis målat naglarna bubbelgumrosa, en väldigt glad färg! passar bra ihop med mitt humör. Det blev inte så mycket ledigt den här veckan i alla fall, har hoppat in och vikarierat på dagis där Madde jobbar. Men det var hur roligt som helst! Barnen är från 3 till 5 år gamla. Alla barnen är så gulliga, klart vissa är stökiga men åh jag tycker om dem ändå! Barns fantasi är en sån härlig kontrast till vuxnas fantasilösa värld. Man blir så glad av dem! Och jag har lärt mig något nytt denna vecka..jag trodde att jag hade väldigt dåligt tålamod, oftast brukar det vara så, men med barnen har jag haft hur mycket som helst! Känns verkligen bra. Det är en jättebra erfarenhet och så kommer jag få lite pengar på kontot i februari också, vilket jag inte skulle fått annars, trevligt :) Och jobb verkar leda till mer jobb, ska hoppa in måndag och tisdag nästa vecka också. Och jag blir bara glad, så kul att jobba med barn! Happy!

Ikväll ska Hanna firas, hon fyller 21 år (Grattis gumman <3), så ska åka till henne vid 20 och sen ska vi till tegel och röja! Min outfit ikväll kommer vara lite mer avslappnad, kör på ljusa jeans, fashion against aids-grått linne med rosa text och kavaj över det. Matchar med rosa naglar och rosa läppar :) Håret blir nog sidbena och naturliga lockar (vågor snarare).

Nä nu ska jag sminka mig. Kramkalas!

elonpelon

Monday and nothing to do

Hej!

Har helt plötsligt inget att göra. Ingen skola, inget jobb förrän om två veckor. Blev helt rastlös nu! Haha, känns helkonstigt att inte göra varken eller den här tiden på året! Det jag vet att jag måste göra idag är att ringa 2 samtal, ett till mitt nya jobb, som anställt mig men glömt att ringa upp och säga exakt vilken dag i februari jag börjar! Och till nJoy. De har ingen prislista på nätet så måste ringa och kolla läget, de har både boxcercise och zumba så det låter superkul. Har inte tränat på en månad nu så behöver sätta igång igen!

I söndags skulle jag egentligen stannat hemma och städat. Men Hanna ringde när jag skrivit klart det där inlägget och var så uttråkad och ville ses, så jag åkte till henne, åt tjockismat och godis och drack nåt supersött vin blandat med sockerdricka. Sockerchock! Vi tittade på Rush hour 3 och i vanliga fall hade jag inte garvat så mycket men nu var den superrolig! haha, tacka vinet! Vi satt sedan uppe till halv 4 på natten och pratade, mys! Vi sov till typ 12 och åkte sedan till täby c och käkade frukost, där stötte vi på Hannas snälla kompis Kajza som jobbar i täby c, och jag fick massa inside-information om folk som jobbar där! Helt sjukt. Nu vet jag vad alla där håller på med ;) Nä nu ska jag vara duktig och ringa mina viktiga samtal! Puss!

elonpelon.BLÖÖGG.se

Check this out!

Måste bara länka till min söta vän Maddes nya blogg, hon skriver bland annat om sin matlagning och är enligt min mening jätteduktig :) Kolla in bloggen här: www.veggiemaddie.blogspot.com

elonpelon

wiho

Jag blev klar igår med hemtentan och skickade in den idag.. så fantastiskt skönt! Nu är det inget mer plugg år 2011 om jag blir godkänd ;) :D Kändes halvsjukt att det var min sista skoldag i fredags, konstigt att säga hejdå till alla, men vi kommer ju ses i korridorerna igen om ett år! Om 2 veckor börjar jag jobba, tills dess är jag ledig! AHH, det behövs. :) Den 27:e åker jag och sebbe ner till malmö och hälsar på tilda och pontus i fyra dagar, kommer bli riktigt nice!

Hör och häpna, jag vill städa på mitt rum! Haha, ska röja lite. Slutet av en kurs samtidigt som kräksjukan är ingen lyckad kombination. Jag brukar iofs inte städa så där jättemkt annars, men nu har det varit illa! Så nu ska det röjas!

Puss!

elonpelon

seeeeeeegt

är snaaaaaaaaaaart klar med tentan.. kom igen nu elin.. SKRIV!

elonpelon

Svammel

Är så totalt ointresserad av skolan just nu. Har en redovisning att förbereda, snark, vill bara göra något kul! Kanske för att jag har legat inne sen onsdagskväll supersjuk men jag känner att slutet på skolan är nära nu.. haha.. börjar lata mig redan och imorgon måste jag börja skriva på hemtentan! Äsch, det ordnar sig, har ju en hel vecka på mig, men jag vill ju bara träffa kompisar istället för att sitta hemma och plugga. Blir nog plugga på dagarna och kompisar på kvällarna, men fan inga fester då stupar jag, har fortfarande ingen energi. Nyårsfestande och kräksjuka och allt annat på en gång blev lite too much för min lilla kropp. Känns som om benen sticker ut överallt. Nu äter jag i alla fall normalt men är ganska kräsen! Jaja, är snart tillbaka på banan igen! Puss och kram!



Typ såhär kul vill jag ha det jämt!

I need somebody who can make me feel alright,
and shades me from the streetlights
I'm breaking up, I need someone who needs somebody now

elonpelon

heaven on earth

Dance like no one is watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like no one is listening,
Live like it's heaven on earth.

2011

Andra dagen på 2011! Nyårsafton var sjukt rolig hemma hos Hanna, synd att snöstormen hindra mig från att åka till Sebbe, men hade i alla fall en grym kväll. Satt fast i Berga så sov hos Hanna och kom hem typ halv två igår, helt slut.. Har en bra magkänsla inför detta år. Året började bra med en riktigt kul fest och jag ser verkligen fram emot att ta uppehåll den 18:e, har en rapport att skriva klart och sen en hemtenta till den 17:e och sedan är 1,5 år avklarat! Wiie! 2011 kommer bli awesome.

Jag är på så jävla bra humör att inte ens plugg kan göra mig på dåligt humör!

Nu ska jag fortsätta skriva på rapporten så den blir klar nångång :)



Nyårsfin!

Puss på er alla underbara!

elonpelon


RSS 2.0