Water is powerful. It can wash away earth, put out fire, and even destroy iron.

Hej alla fina.

Längesedan jag skrev, har helt enkelt inte blivit av, har haft så mycket å göra! Men det är bara roligt :) Har i alla fall jobbat i 3 veckor nu på det nya jobbet och det går framåt i säljandet så det känns härligt! Dessutom har jag fått många trevliga kollegor :)
De senaste veckorna har jag alltså jobbat, 8.30 till 17 varje dag, det är en omställning! Men det är ENORMT skönt att komma hem och inte ha jobbet med sig hem! Och att jag verkligen är LEDIG på helgerna och inte behöver plugga.
Hade faktiskt en mycket trevlig alla hjärtans dag, vilket kom som en överraskning! Och helgen därefter var riktigt härlig. På fredagen gick jag ut med Frida, Anna och Diana från min gamla socionomklass, drack drinkar, skvallrade och dansade, mycket trevligt :) Sedan träffade jag min valentine igen! Och på söndagen hängde jag med mina favoritkillar, Matias och Sebbe! Vi åt mat (surprise - foodlovers!) Hade verkligen en fantastisk helg!
För er som inte vet åkte sedan min valentine i väg, han flyttade till ett annat land rättare sagt - men det var trevligt så länge det vara! Tack för det V!

I veckan har jag jobbat på, och säljet har gått riktigt bra! I fredags var det after work, vi firade rejält eftersom vi nått säljrekord! Lite senare åkte jag och min kollega Mirna hem till henne, käkade middag och drack vin och fixade oss! Sedan åkte vi hem till annan kollega, Tobbe, och hängde med hans brorsa och andra kompisar. Kul att träffa nya människor! En av killarna var 30, och var helt fascinerad av att jag har en plan över vad jag vill bli! Haha, tycker det är väldigt intressant att prata med människor som är flera år äldre än en själv, de har ett annorlunda perspektiv! Efter lite drinkar drog vi sedan till Berns, och dansade och hade roligt! Kom hem typ kl.5, tog en taxi sista biten, jag frös som fan! Haha det går emot mina principer men hade ju fått lön så tyckte jag förtjänade det! ;D

Igår shoppade jag med min kära Madde! Köpte en jättesöt ljusgrön transparent blus med spetsmönster upptill. Väldigt tjusig. Just nu är jag också sugen på ett par lagom höga kilklackar i mocka eller läder. Har sett några stycken men de har inte funnits i min storlek. Sjukt snyggt när man går ut eller till vardags, plus att man inte behöver frysa om fötterna, kan ju inte ha mina öppna pumps nu!

Och idag sov jag till kl.12, otroligt skönt. Har slappat och tittat på film. Såg en Geishas memoarer, läste boken för några år sedan, och filmen var också väldigt bra! Rubriken på blogginlägget är ett citat från filmen, då huvudpersonen ansågs vara som vatten och ha "vatten i sina ögon". Fint citat. Filmen hade otroligt vackra miljöer och kläder. Men det är en hemsk historia på många sätt, kan inte förstå hur man kan behandla små barn på det sätt som de gjorde på den tiden. Tar 9-åriga flickor från sina syskon och skiter i hur de mår över det. Det känns i mitt lilla socionomhjärta kan jag säga. Se den filmen!

Jag har faktiskt städat lite idag också, stolt! Jag blir så trött på röran när jag kommer hem från jobbet men orkar ju nästan aldrig städa efter en lång arbetsdag. Ska också stryka kläder, de senaste veckorna har jag känt att jag inte har haft ngt att ha på mig, massa kläder ligger och väntar på att bli strykna! Ska se let's dance och parlamentet på datorn ikväll, missade ju det i fredags och det går ju inte! Ha det fint, puss och kram!




elonpelon







Alors on danse

Hej allihopa,

Jag är tröööött, gick och lade mig kl.5 inatt. Igår skulle Sebbe firas (fyller 21 på måndag, grattis <3) så Sebbe hade planerat mysig middag på Sahara i stan, det var jag, Matias, Isabel, Beatrice, Marie-louise och Gustaf! Det var kul att träffa Isabel och Beatrice, för de ska med till Spanien i sommar, med mig, Sebbe och Matias! Tror vi kommer bli ett härligt gäng :) Sahara hade i alla fall libanesisk mat, det var intressant för mina lite småkräsna smaklökar men det fanns en del godsaker :) Efter det blev det utgång på EGO, jag dansade nästan hela tiden, från 11 till 03.. väldigt trött idag som sagt. Tog bilder på min outfit igår, ursäkta kvalitén. Gillar min nya spetsbody från Monki, ett fynd på rean i Malmö, 80 kr istället för det ursprungliga priset på 200! Nöjd! Hade även min ganska nya tjusiga ring, köpt på cocoo på söder, (http://www.cocoo.se/) De har riktigt coola ringar men även andra snygga smycken!






Inte meningen att spetsen skulle komma i fokus men hade så bråttom.. men jaja, här är webbutikens bild,



Rosor är en av mina favoritblommor så detta var kärlek vid första ögonkastet!

Snart kommer Madde hit. Vi ska baka, mysigt värre. Vi ska baka kladdkaka, vi hittade ett recept som såg riktigt chokladigt kladdigt ut, mums. Tror att det dessutom kommer bakas en ananaspaj. Har aldrig provat det förut så det blir nice!

Imorgon börjar jag på det nya jobbet! Spännande. Här är jobbets hemsida för kunder som behöver köpa någon slags tjänst (t.ex. renovering) http://www.dorunner.se/ , dock ska jag sälja kunders kontaktuppgifter (?) till företag. Vet inte om jag förstått det rätt men berättar mer i veckan! ;) Bilder från Malmö kommer i ett annat inlägg för detta inlägg blev så långt. Hade fint!

elonpelon

RSS 2.0