Flyr från plugget-inlägg

Tjollahopp.
Tegel blev en bra kväll som slutade i blöt hår och blöta jeans men ja, så blire när man går hem i regnet!
inget mer att säga om den kvällen egentligen, slösade bort en del pengar, och det får jag sota för nu -.- för jag ska till toxic ikväll med sebbe, natta, gurra och jag har nästan inga pengar alls, får väl hoppas på att bli bjuden då! ("Seeeeeeeebbbe snääääälla" följt av mina änglaögons oskyldiga blick)
Tänkte jag kan berätta om dagarna som gått. Jag var helt död efter onsdagens äventyr, faktiskt inte bakis, bara trött så det blev ligga i sängen och titta på oc säsong 2 väldigt länge. Jag är btw jätteglad för pappa har fått en hårdisk av en kollega på jobbet full med filmer, serier och massa musik :D så jag gottar mig. Stack sedan över till tilda en stund för prat, te och filmen förortsungar. Söt film med bra budskap som rekommenderas :) . På kvällen blev det ännu mer soft framför datorn med oc.. mm.. lovtider är härliga tider.
Igår så gjorde jag ungefär samma sak, men jag varva med att plugga mellan oc-avsnitten. Stolt måste jag säga. Och så var det let's dance och bam! ner i säng. Känns som om jag är trött av mig? Och så idag är det lördag. Och gissat vad jag har gjort? haha, rätt! tittat på oc.. MEN. (Tony Irving-style) Jag ska börja plugga nu.

Puss!


Rocka loss ikväll?

Som alla vet så är det onsdag idag. Och i dessa kretsar betyder onsdag, lillonsdag, dvs. TEGEL!
haha, frågan är om det är lite tragiskt?

I alla fall. Här sitter jag i min morgonrock och planerar denna dag som jag hoppas blir utomordentlig. Så här ser i alla fall planeringen ut:
Jag ska ta mig ur denna gnissliga datastol och slita mig från min älskling, datorn, och bege mig mot duschen. Sedan hoppas jag på att få i mig lite god lunchmat. Efter det kommer jag ringa tilda, och självklart kommer hon sitta på muggen när jag ringer, som vanligt alltid bra tajming. I alla fall så kommer hon komma flåsande till luren och säga: Men suck, alltid när man sitter på toa! Efter det bestämmer vi oss för att gå ner till Ica, mittpunkten i skarpäng, och köpa lite gott till dagens tjej eftermiddag. haha, inte tjej-kväll utan eftermiddag hemma hos mig. Då ska nämligen mitt hår bli omfärgat och förhoppningsvis se bättre ut än ett råttbo. Tilda och eventuellt andra tjejers hår ska ju bli snyggt med, förstås med en rockig touch för faktum är att det är rocktema ikväll, därför ska vi ladda upp med riktiga rockklassiker på spotify! Sedan kommer Pontus (Tildas pojke) inlunkandes vid 18-tiden och tittar på oss med förundrade miner. "Vad fan vad tjejer håller på.." Men han kommer vara glad att han slapp oss under vårt febrila fixande med våra hår, sminket och kläderna. Senare på kvällen kommer vi bege oss till pizzerian för att ladda med lite fett innan kvällens dansande. Efter det bär det av till tegel. DAMDADAM!
Men den stora frågan jag tror alla (hm, typ 6 st?) mina läsare väntar på är: VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! (följt av världen-går-under-minen) xD i-landsproblem. Svaret på denna frågan får ni inte veta förrän ikväll för jag har faktiskt inte listat ut svaret själv ännu. Tips?

Hoppas vi ses ikväll vänner, puss!

Life is like a box of chocolate; you never know what you gonna get..

Jag har lärt mig att man måste ta risker här i livet, annars får man inte ta del av de godaste chokladbitarna..

och även om man får en äcklig bit (med typ nötter i, blöööö) , så kan man i alla fall vara stolt över att man tog chansen.

det var dagens intelligenta tankar från elon..

inspirerade av den vackraste filmen jag vet: Forrest Gump



God natt mina älskade vänner <3 utan er vore jag ingenting.


But who am I to dream? Dreams are for fools, they let you down

And I know that it's a wonderful world
But I can't feel it right now
Well I thought that I was doing well
But I just want to cry now

James Morrison - Wonderful world

Ten little soldiers screaming in my soul

Vet ni vad jag vill göra?

Jag vill ha lov och ligga som en död säl i min soffa, och inte tänka en enda smart tanke!
det enda jag ska tänka på är att jag vill ha mer chips och godis och bättre tvprogram.

haha, fan va patetiskt xD
nu ska jag skriva på den förbaskade engelska uppsatsen, för jag vill bli klar. NU NU NU!


alla hjärtans dag

Hoho, härlig utekväll igår.
Sebbe och jag träffades i gamla stan och skulle gå mot huset, som vi bara sett var det ligger på en karta, hm, ja, mina tvivel gjorde att vi hamna i alla möjliga konstiga gränder och efter mycket tjafs ringde jag Alex, som inte heller hittar och gatan jag sa att vi var på visste ingen vilken det var.. haha.. sedan så såg vi en resturang som hade ett namn som jag kände igen, men det stod ju inte huset på! Så jag ringde alex igen. "Men om det står huset på så gå in då!" Haha men det gör ju inte det! Så vi letade vidare.. men va i! det finns ju inget ställe som det verkar festas på än det där stället så vi gick tillbaka och frågade en kille om detta var huset. Och jovisst, det var det. Och sedan fick jag höra "Sebbe har alltid rätt! Vi skulle ha gått såsom jag sagt från början" -.- morr...
Menmen, ingen kö knappt, men jag frös fingrarna av mig, kallt! I alla fall vi kom in, sebbe bjöd mig på en drink (haha yeeez spara pengar) som hette P2, hum, söööööt som bara tusan men god :) Sedan kom killarna, alex, niklas och mattias. Sedan var det dans, glada miner, och gratis dricka! Mums, lakrits-smak, väldigt gott! :D , och Alex höll på att bli utslängd xD han fick massa frågor av vakten och fick stå på höger ben en stund utan att ramla, haha! Han såg skraj ut! :D
De delade ut rosor också och jag fick en, tyvärr gick den av på mitten, så jag hade den innanför tröjan så den stack upp, riktigt charmigt.

Men! , Huset måste verkligen lära sig att spela bättre musik, hallå! Jag vill ju ha typ RnB när jag är ute och dansar inte nån skitdålig remix av If I were a boy, usch usch usch, plus att dj:n var dålig, ni vet när man väntar på att låten ska gå igång och det bara dunkar, men det dunka ju alldeles för länge! Man blev ju uttråkad. Och sen försvann Sebbes plånbok och alla undrade var Niklas var. Säg inte att han ligger i en snödriva nu igen?! Niklas levde, men Sebbes plånbok är fortfarande spårlöst försvunnen..

Men annars kan jag ju säga, att jag fick en väldigt bra alla hjärtans dag tillslut...
<3

Puss!


come away with me <3

come away with me - norah jones

underbart.

I want to walk with you
On a cloudy day
In fields where the yellow grass grows knee-high
So won't you try to come

Come away with me and we'll kiss
On a mountaintop
Come away with me
And I'll never stop loving you



Tack för en trevlig kväll igår tilda, pontus, sebbe, gurra, alex, niklas och albin! :) <3

mjällbildning i ögat?

Igår var jag hos ögonläkaren, de få som läser min blogg vet ju att det är nåt fel med mina ögon..Men i alla fall så gick jag med bestämda steg till ögonläkarn. Jag har ju för tusan opereras men det är ändå ingen förändring! Är det någon som vet var det är för fel på ögonläkare? Okej visst, jag har träffat två men båda är dryga och otrevliga och förklarar ingenting.
Tydligen så är det så att jag har ögonkatarr i båda ögonen. Jaha vad är det för något då? "Det är en slags mjällbildning i ögat" What?! Ööööh, har man inte mjäll i hårbotten? Vad beror det på då? "Du är känslig mot dina egna bakterier" Alltså kära ögonläkare lär dig prata klarspråk, om du inte vet vad skiten beror på eller vad i tusan det är så säg det då! morr.. Fick nån skum salva i alla fall. Men att få använda linser igen kommer nog vara en dröm hela livet. Men glasögon är ju coolt på sitt sätt :)

Men en mycket glad nyhet är att PROJEKTARBETET ÄR KLART! :D vilken lycka..

Och ikväll så kommer lite folk över på filmkväll, med chips,läsk och så klart lite gelehjärtan.. morgondagen till ära! 
Imorrnkväll blir det krogen med Sebbe, finally :D

puss!


I'm on

Hola gänget.
Just nu har jag en paus i projektarbetandet. Någon mer än jag som ääääälskar projektredovisningen? :)
Men det går rätt bra faktiskt även om min projektarbetsvän inte sitter här bredvid!

Idag vill jag dedikera en tanke åt min vän som fyllt 19 år vid namn Sebbe, du är bäst vännen och jag var en idiot som glömde din födelsedag imorse! Grattis grattis grattis <3 (men samtidigt så har du glömt min en gång, så vi är väl kvitt, inte sant?) ;) Och massa förlåt för jag inte hängde med ut igår, men jag har aldrig varit så trött som igår känns det som. Jag degade i soffan och tittade på let's dance, gick och lade mig och sooooov till tio. Precis vad jag behövde. Men snart får stockholm se upp för ölin och krulltotten sebbe, snart kommer vi härja krogarna :D
 
Sitter och lyssnar på låten jag har på dansen, skulle aldrig lyssna på den annars, men när man dansar till den är den ju inte så dum :) http://www.youtube.com/watch?v=h06CPBdl_Wg

Kram från elonpelon.

RSS 2.0