Glasögonjakt

Den här månaden har varit min jobbmånad, working 9-5 liksom. Jag har nu blivit telefonförsäljare, hoho, jag hatar själv telefonförsäljare så jag är väl lite av en bedragare, men det är iaf helt okej att jobba som en :) Jag säljer i alla fall en produkt som jag tror på, så det känns bättre då! Dock är det ganska tråkigt när man får telefonsvarare hela tiden. Men på en månad har jag faktiskt bara råkat ut för 2 kunder som lagt på i örat på mig! otroligt! jag trodde det var fler människor som jag därute, men icke då, förvånadsvärt många gillar att prata med telefonförsäljare ^^
Har fått en ny vän med dialekt, sandra från hudviksvall, urhärlig tjej. Alla andra är dessutom jättetrevliga och sociala så det är i alla fall en glad stämning. Och min chef kallar mig "älskling", låter väldigt creepy när jag skriver det, haha men vi har en högst professionell relation! men jag vet i alla fall att han gillar mig, så jag lär inte bli sparkad :D
Vi brukar ha tävlingar på jobbet, vilket är jättekul. Har faktiskt vunnit tre gånger :D Två gånger vann jag gratis lunch och en gång en biobiljett!
Dock har jag fått en arbetsskada. Varje gång jag ska svara i en vanlig telefon så vill jag verkligen säga "Hej det här är Elin från spärrservice!" med överdrivet glad röst xD
och så blir man jävligt girig, hela tiden så vill man sälja mer även om man nått upp till dagsbudgeten, haha, lönen är till viss del provisionsbaserad så det är nog inte så konstigt.. ;)
Månaden har flytit på bra men senaste veckan har varit rörig. Min mobil har slutat vibrera, så när jag har på ljudlös så svarar jag inte. Stört irriterande eftersom jag ofta glömmer ta bort ljudlösfunktionen efter jobbet -.-
Och i torsdags så satte jag mig på mina glasögon. Jag lade dem på sängen av nån dum anledning när jag skulle ta bort sminket och så trodde jag att dem låg på nattduksbordet när jag kom tillbaka och lade mig på sängen. KNAK.
haha hur komiskt det än låter så började jag gråta, haha jag kan ju inte leva utan dem så dåligt som jag ser! Men med lite tejp så fixade det sig iaf. Så nu har jag varit ute på jakt efter glasögon. HATAR att leta efter glasögon för det är så jäkla svårt när man vet att man ALLTID kommer ha på sig dem. Men idag köpte jag ett par versace-bågar, och jag höll på att svimma av priset. Så jäkla typiskt mig att passa bäst i en av de dyraste bågarna hos en dyr optiker -.- Men de är fina, och surprise surprise, dem är lila, haha, den färgen funkar i mitt ansikte helt enkelt!
I fredags såg jag och tilda harry potter filmen, väldigt trevligt sällskap men vad hände med filmen? :S De hoppade över de grejer jag ville se och gjorde allt mycket gulligare än vad det var i boken. Bara för att barn ska se den -.- Men i övrigt var den ju bra såklart :)
Även om det är en vecka kvar till lönen så hade jag lite pengar över så idag köpte jag en ny svart midjekjol och ene svart-vitt sjal från hm, åh så fint! Och på söndag efter lönen ska jag och tilda shoppa :D suck, jag är så shoppingsugen att jag sprängs snart, riktigt illa alltså, nån måste nog hålla i mig så jag inte bränner hela lönen ;) Men just nu letar jag mest efter ett par riktigt snygga högklackade skor. Så vi får se :)
Det som också varit rörigt nu i juli är att jag har fått första antagningsbeskedet. Jag blev reserv 14 på socionomprogrammet på SU, och det är tydligen stor chans att jag kommer in då. Och nu helt plötsligt vill jag ta chansen! Det ville jag inte precis efter studenten, då var det: Plugga? Nä, men jag söker för säkerhetsskull iaf det är dåligt med jobb. Men nu känns det annorlunda. Måste bara försöka fixa så att det funkar när urugerna kommer, det får ordna sig på nått vis! Det måste ordna sig.

Här kommer bild på glasögonen, inte världens bästa, bågen framifrån är mer metallic-ljus-lavendel-aktig..



Puss och kram på er vänner! <3

Who doesn't long for someone to hold, who knows how to love you without being told


When the rain
Is blowing in your face
And the whole world
Is on your case
I could offer you
A warm embrace
To make you feel my love

When the evening shadows
And the stars appear
And there is no one there
To dry your tears
I could hold you
For a million years
To make you feel my love

I know you
Haven't made
Your mind up yet
But I would never
Do you wrong
I've known it
From the moment
That we met
No doubt in my mind
Where you belong

I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling
Down the avenue
No, there's nothing
That I wouldn't do
To make you feel my love

The storms are raging
On the rolling sea
And on the highway of regret
Though winds of change
Are throwing wild and free
You ain't seen nothing
Like me yet

I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends
Of the Earth for you
To make you feel my love

RSS 2.0